Interesantna ‘Zla kob’

Čitanje grije um, dušu i tijelo. A kako to? Pa tako što se um zagrijava razmišljajući i čitajući, duša je topla jer je ispunjena možebitno velikim umjetnički dijelom, a tijelo je toplo jer većinom čitate doma, na kauču, ispod dekice.

Jedan od autora čiji tekstovi su uvijek vrući i zanimljivi je poznati pisac Gabriel Garcia Marquez. Ovaj put u suradnji s VBZ-om vam nudimo i preporučujemo njegov kratki roman 'Zla kob' (La mala hora).

Stilistički je vrlo blizak ranom proslavljenom autorovu romanu "Pukovniku nema tko da piše" (1961.). Radnja se, uostalom, i zbiva u istom neimenovanom gradu, u priču su čak umiješani i isti likovi (Načelnik, fra Angel, doktor Giralodo). Jedino što je taj grad u romanu ''Zla kob'' manje simpatičan. Gradom kruže zlobne ceduljice, koje razotkrivaju mračne ljudske tajne, zločine, prevare, abortuse.


SHE.HR POKLANJA

VBZ online knjižara i She.hr poklanjaju vam 3 primjerka hit knjige Gabriela Garcia Marqueza Zla kob.

Ako želite saznati o čemu se šuti u Iranu, pošaljite nam mail na [email protected] s naslovom poruke – ZLAKOB, te navedite svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i ova knjiga možda postane vaša!

Vaše prijave primamo do 16. ožujka, kada ćemo objaviti i dobitnike!
Vaš She.hr

Dragi naši,
dobitnici knjige Zla kob su: Tihana Horvat, Matea Gorišek i Silva Schwaarzwald.
Informaciju o preuzimanju knjige primiti će na mail.

Vaš She.hr