Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
manifestacija
manifestacija

Karijera

Internetski odlikaši – manifestacija stvorena za vas

Predavanje namijenjeno svim uzrastima koje žele naučiti više o samome Internetu i njegovim mogućnostima.

„Web::INDUSTRIJA 2015 – INTERNET, FULL OF WEB“ manifestacija 11. i 12. lipnja 2015. ugostit će eminentne web-developere, web-marketingaše te web-poslovnjake u jednu veliku web-zajednicu čije će se druženje, uz cjelodnevna predavanja, održati u TheMoviePubu u Zagrebu.

Pozivamo vas da se prije prijavite i kupite svoje ulaznice do 10.05. po promotivnoj cijeni od samo 375,00 kuna za oba manifestacijska dana.Broj ulaznica striktno je ograničen. Studente očekuje specijalna cijena od 125,00 kuna. Želja organizatora je da edukativna predavanja, sa savjetima i idejama profesionalaca koji nastupaju, budu dostupna što većem broju ljudi.

manifestacija

Predavanja oba dana biti će iz područja online poslovanja kod startup-a, konkuriranja na web-tržištu, analitike web-poslovanja, copywritting, SEO,Google Tag Manager, AdWords API, skriptni jezici, dizajniranje lijepih i intuitivnih REST+JSON API aplikacija, sve o full-stackdeveloperima i razvoju web aplikacija, sve o evoluciji arhitekture web aplikacija, konkretna primjena Node.js i još mnogo toga.

Kako do besplatnih ulaznica za manifestaciju Web::INDUSTRIJA 2015?

Ako ste internetski odlikaš oko interneta, web-developmenta, web-marketinga i o općenito oko online poslovanja – podijelite svoje znanje, postanite priznati znalac, online stručnjak. Kako? Pojavite se kao korisnik na mjesečnoj TOP10 ljestvici na Q&A forumu Znatko i osvojite besplatne ulaznice za manifestaciju Web::INDUSTRIJA 2015 ili, ubuduće, neke druge mjesečne nagrade. Detaljnije o tome tome kako do besplatne ulaznice za Web::INDUSTRIJU 2015 saznajte ovdje.

Ulaznice za manifestaciju može kupiti online na stranici http://regolina.com/webindustrija-2015-E379/001014

Smatrate li da i Vi zaslužujete Masterweb nagradu? Prijavite se! Saznajte što se ocjenjuje u pojedinoj kategoriji i prijavite svoj rad jer stručan žiri možda donese popularnost i promociju baš Vama. http://www.webindustrija.com/2015/masterweb.

Foto: pixabay.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Dobar posao

Osvojite ulaznice za Web::INDUSTRIJU

Događanja

Kulturno-turistička manifestacija povodom 150 godina prvog kupališta.

Dobar posao

Job Portal pruža sveobuhvatne informacije o zapošljavanju u kompaniji.

Horoskop

Rođendanski dar čitateljicama!

Advertisement