Jacques Houdek razveselio mališane SOS Dječjeg sela Lekenik

Mališani iz SOS Dječjeg sela Lekenik, ustanove koja brine za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi, pruža im ljubav, dom i izobrazbu neophodnu za sretno djetinjstvo i slobodan razvoj, već pripremaju leptiriće i lopte na napuhavanje jer ih ove godine čeka nezaboravno ljeto u Falkensteiner Family Hotelu Diadora, koji ove godine u srpnju slavi peti rođendan! Tu im je sretnu vijest, na njihovu radost, priopćio Jacques Houdek koji će im se pridružiti u morskim radostima.

‘Jako me veseli početak suradnje s hotelom Diadora iz grupacije Falkensteiner za koji sam sa svih strana čuo da je najbolji obiteljski hotel i jedva čekam posjetiti ga. Kada su me nazvali i upitali bi li volio biti dijelom ove hvalevrijedne akcije, nisam mogao reći ne iako sam na kreativnoj pauzi već skoro dvije godine. Iznad svega volim glazbu i druženje sa svojom publikom, a posebice onom najiskrenijom – dječjom, koja me uvijek iznova ispuni neobjašnjivom pozitivnom energijom. Hotel Diadora odlučio je svoj peti rođendan proslaviti tako da razveseli potrebitu djecu, i to me oduševilo’, rekao je Jacques.

Jacques i djecaSOS Dječje selo Hrvatska trenutno skrbi o ukupno 250 djece i mladih: mališani predškolskog i školskog smješteni su u selima u Ladimirevcima i Lekeniku, a o mladima srednjoškolskog uzrasta brinu u četiri SOS Zajednica mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu. Cilj ustanove je da se djeca osjećaju zadovoljstvo u sadašnjem životu, uspješno dovrše školovanje i pronađu zaposlenje, te postanu ravnopravni i samostalni članovi društva. U SOS Dječjem selu Lekenik trenutno brinu za 79 djece u dobi od 0 do 14 godina.

Jacques & FalkyZahvaljujući na donaciji, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik Mario Čović je rekao: ‘Drago nam je da je Falkensteiner Hotels & Residences kao naš novi partner financijski pomogao, ne samo s troškovima smještaja, nego i dodatnim sadržajima i aktivnostima boravak u hotelu u Zadru za djecu SOS Dječjeg sela Lekenik. Djeca i SOS mame u pratnji će stvarno uživati!’

Family hotela Diadora, Jacques HoudekFalky će slaviti peti rođendan punih tjedan dana, od 05. do 11. srpnja, a mališani će, osim koncerta omiljenog Jacquesa uživati u brojnim aktivnostima i igrama. Jedan će dan biti rezerviran za sportske aktivnosti, drugi će biti na temu pirata, za one koji vole natjecanja organizirat ćemo dječju Olimpijadu i natjecanje u kuhanju, mališani će moći naučiti i neke cirkuske vještine ali i mađioničarske uz mađioničara Luku Vidovića. Zabava je zagarantirana!’, rekla je Marieann Patrk, direktorica hotela Diadora.

Falky & Jacques‘Zaista sam uživao družeći se s dječicom u SOS dječjem selu Lekenik, postali smo pravi frendovi i jedva čekam da se vidimo na moru na koncertu u Diadori u sedmom mjesecu pa da napravimo pravi party za Diadorin peti rođendan, a i moj novi frend Falky je obećao da će to biti party za pamćenje! Hvala upravi hotela koja me odabrala kao izvođača kojeg djeca vole i žele vidjeti u njihovu resortu, to mi je posebna čast i sve pohvale za ovu divnu akciju – uvijek je prava čast i zadovoljstvo surađivati s istinskim profesionalcima, a Diadorin tim je ovom akcijom prije svega pokazao svoju humanost, a to najviše cijenim! Vidimo se 8.7. na koncertu! Voli vas Jacques!’, zaključio je Jacques Houdek.