Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Jacques Houdek razveselio mališane SOS Dječjeg sela Lekenik

Pjevač je novi ambasador Falkensteiner Family Hotela Diadora

Mališani iz SOS Dječjeg sela Lekenik, ustanove koja brine za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi, pruža im ljubav, dom i izobrazbu neophodnu za sretno djetinjstvo i slobodan razvoj, već pripremaju leptiriće i lopte na napuhavanje jer ih ove godine čeka nezaboravno ljeto u Falkensteiner Family Hotelu Diadora, koji ove godine u srpnju slavi peti rođendan! Tu im je sretnu vijest, na njihovu radost, priopćio Jacques Houdek koji će im se pridružiti u morskim radostima.

‘Jako me veseli početak suradnje s hotelom Diadora iz grupacije Falkensteiner za koji sam sa svih strana čuo da je najbolji obiteljski hotel i jedva čekam posjetiti ga. Kada su me nazvali i upitali bi li volio biti dijelom ove hvalevrijedne akcije, nisam mogao reći ne iako sam na kreativnoj pauzi već skoro dvije godine. Iznad svega volim glazbu i druženje sa svojom publikom, a posebice onom najiskrenijom – dječjom, koja me uvijek iznova ispuni neobjašnjivom pozitivnom energijom. Hotel Diadora odlučio je svoj peti rođendan proslaviti tako da razveseli potrebitu djecu, i to me oduševilo’, rekao je Jacques.

Jacques i djecaSOS Dječje selo Hrvatska trenutno skrbi o ukupno 250 djece i mladih: mališani predškolskog i školskog smješteni su u selima u Ladimirevcima i Lekeniku, a o mladima srednjoškolskog uzrasta brinu u četiri SOS Zajednica mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu. Cilj ustanove je da se djeca osjećaju zadovoljstvo u sadašnjem životu, uspješno dovrše školovanje i pronađu zaposlenje, te postanu ravnopravni i samostalni članovi društva. U SOS Dječjem selu Lekenik trenutno brinu za 79 djece u dobi od 0 do 14 godina.

Jacques & FalkyZahvaljujući na donaciji, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik Mario Čović je rekao: ‘Drago nam je da je Falkensteiner Hotels & Residences kao naš novi partner financijski pomogao, ne samo s troškovima smještaja, nego i dodatnim sadržajima i aktivnostima boravak u hotelu u Zadru za djecu SOS Dječjeg sela Lekenik. Djeca i SOS mame u pratnji će stvarno uživati!’

Family hotela Diadora, Jacques HoudekFalky će slaviti peti rođendan punih tjedan dana, od 05. do 11. srpnja, a mališani će, osim koncerta omiljenog Jacquesa uživati u brojnim aktivnostima i igrama. Jedan će dan biti rezerviran za sportske aktivnosti, drugi će biti na temu pirata, za one koji vole natjecanja organizirat ćemo dječju Olimpijadu i natjecanje u kuhanju, mališani će moći naučiti i neke cirkuske vještine ali i mađioničarske uz mađioničara Luku Vidovića. Zabava je zagarantirana!’, rekla je Marieann Patrk, direktorica hotela Diadora.

Falky & Jacques‘Zaista sam uživao družeći se s dječicom u SOS dječjem selu Lekenik, postali smo pravi frendovi i jedva čekam da se vidimo na moru na koncertu u Diadori u sedmom mjesecu pa da napravimo pravi party za Diadorin peti rođendan, a i moj novi frend Falky je obećao da će to biti party za pamćenje! Hvala upravi hotela koja me odabrala kao izvođača kojeg djeca vole i žele vidjeti u njihovu resortu, to mi je posebna čast i sve pohvale za ovu divnu akciju – uvijek je prava čast i zadovoljstvo surađivati s istinskim profesionalcima, a Diadorin tim je ovom akcijom prije svega pokazao svoju humanost, a to najviše cijenim! Vidimo se 8.7. na koncertu! Voli vas Jacques!’, zaključio je Jacques Houdek.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Ovaj novi crtić donosi uzbudljive avanture simpatičnog mačka koji će zasigurno osvojiti srca svih generacija.

Putovanja

Ako tražite najbolju vodenu zabavu na kontinentu, onda definitivno trebate posjetiti Terme Laško.

Obitelj

Putovanja s djecom uvijek su zastrašujuća, bez obzira idete li na svoje prvo putovanje s djetetom ili peto.

Trudnoća

Vježbanje u trudnoći može donijeti mnoge zdravstvene koristi za trudnice i njihove bebe.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.