Raznovrsni i lagani mali zalogaji, topli ili hladni svakako moraju biti privlačnoga izgleda, maštovito posluženi i jednostavni za konzumiranje.
Pripremite zakusku iznenađenja za svojega partnera na kojoj će vam biti zahvalan. Izvrsno iznenađenje na dobrobit cijeloga organizma, zdravo i vrlo zabavno. S pripremanjem počmite tijekom dana, a kasnije postoji mogućnost da postane cjelodnevni pa i večernji provod, stoga pripremite dovoljne zalihe zdrave hrane i napitaka.
Stane u dlan
Finger food je učinkovit način prehrane, a jede se i u tome uživa polagano. Trenutačno je u trendu, ali isključivo radi životnoga stila kojim živimo.
Sezonsko voće i povrće te raznovrsno sušeno voće može biti sadržaj maštovitih kanapea složenih na krekerima ili tostu, ali i na salati. Postoje mnogobrojne maštovite mogućnosti, a pri tomu je najvažnije obratiti pozornost na svježinu namirnica.
I začin je važan
Evo što učiniti da hrana postane još primamljivija:
Želite li zdrave grickalice, usitnite i izrežite na štapiće mrkvu, celer, krastavce te ostalo sezonsko povrće i voće. Ne trebate brojiti kalorije, suočiti se s grižnjom savjesti ili poslije trčati po kvartu. Vrijeme pripreme je dulje, ali je zato zajamčen užitak i opuštanje.
Pripremite zakusku iznenađenja za svojega partnera na kojoj će vam biti zahvalan. Izvrsno iznenađenje na dobrobit cijeloga organizma, zdravo i vrlo zabavno. S pripremanjem počmite tijekom dana, a kasnije postoji mogućnost da postane cjelodnevni pa i večernji provod, stoga pripremite dovoljne zalihe zdrave hrane i napitaka.
Stane u dlan
Finger food je učinkovit način prehrane, a jede se i u tome uživa polagano. Trenutačno je u trendu, ali isključivo radi životnoga stila kojim živimo.
Sezonsko voće i povrće te raznovrsno sušeno voće može biti sadržaj maštovitih kanapea složenih na krekerima ili tostu, ali i na salati. Postoje mnogobrojne maštovite mogućnosti, a pri tomu je najvažnije obratiti pozornost na svježinu namirnica.
I začin je važan
Evo što učiniti da hrana postane još primamljivija:
- jelo začinite svježim začinskim biljem poput vlasca, bosiljka, ružmarina, kopra, ili metvice
- umaci i namazi mnoga jela čine pikantnijim
Želite li zdrave grickalice, usitnite i izrežite na štapiće mrkvu, celer, krastavce te ostalo sezonsko povrće i voće. Ne trebate brojiti kalorije, suočiti se s grižnjom savjesti ili poslije trčati po kvartu. Vrijeme pripreme je dulje, ali je zato zajamčen užitak i opuštanje.
In this article:hrana, kvaliteta, namirnice, sušeno voće, začini, začinsko bilje
Written By
admin
Click to comment
You must be logged in to post a comment Login