Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Jeste li probali Bundaberg?

Nekoliko koktela s pivom osvježit će vas u vrelim danima.

Bundaberg, pivo od đumbira, od idućeg će tjedna biti u našim dućanima. Već sada je dostupno u kafićima i ugostiteljskim objektima. Za razliku od drugih pića, pogodno je i za pripremu koktela pa se tako može kombinirati s voćem, a može se staviti i alkohol.

Pakovanje je u tradicionalnim staklenim bočicama od 375 ml i nemojte se iznenaditi ako je malo zamućeno. Takvo jednostavno mora biti.

Najrenomiraniji australski proizvođač đumbirova piva nudi ga u alkoholnoj i bezalkoholnoj verziji. Dobiva se procesom fermentacije, tradicionalnim receptom. To uključuje i potpuno prirodne sastojke. Naime, osim đumbira Bundaberg sadržava šećer od trske, vodu, limun i limetu.

Za vruće ljetne dane tako preporučujemo lakše voćne okuse. Iznenadit će vaše prijatelje i dati zanimljiv povod za razgovor.

Jungle Juice


Sastojci:
1 banana isjeckana u komadiće
500 ml soka od naranče
50 ml đumbirova piva Bundaberg

Priprema:

Stavite sve sastojke u blender i miješajte na srednjoj brzini sve dok ne bude dobro izmiješano. Nalijte u jednu visoku, dvije srednje ili tri male čaše.


Steelworks

Sastojci:
15 ml cole
đumbirovo pivo
soda
4 kapi bittera
led

Priprema:

Napunite čašu ledom do tri četvrtine. Dodajte sodu do razine ledenih kockica i zatim natočite kokakolu. Napunite do vrha đumbirovim pivom Bundaberg i dodajte bitter te promućkajte.


Starry, Starry Night


Sastojci:
125 ml soka od papaje
60 ml soka od ananasa
125 ml đumbirova piva Bundaberg
limun i kora od limete
1-2 kriške voća izrezane u oblik zvijezde
led (po želji)

Priprema:

U visokoj čaši izmiješajte sok od papaje i ananasa s đumbirovim pivom Bundaberg. Za ukras upotrijebite mali rezač za kolače u obliku zvijezde od kore limuna i kore limete. Namjestite kriške Starfruita na rub čaše.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Zbog te 90-minute igre obožavatelji putuju na drugi kraj države ili kontinenta, zbog nogometa se plače i veseli, a neke od najljepših pjesama opjevane...

Savjeti stručnjaka

Pića, kao i hrana, imaju važnu ulogu u zdravlju organizma te utječu na težinu, zdravlje srca, jetru, mentalno zdravlje i fizičku spremnost.

Zdravstveni karton

Otkad smo popile čaj od đumbira, više ne želimo piti kupovne čajeve

Savjeti stručnjaka

Koliko puta smo čuli da priroda liječi? „Neka ti hrana bude tvoj lijek, a lijek neka bude tvoja hrana“, Hipokrat.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.