Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Jeste li probali Bundaberg?

Nekoliko koktela s pivom osvježit će vas u vrelim danima.

Bundaberg, pivo od đumbira, od idućeg će tjedna biti u našim dućanima. Već sada je dostupno u kafićima i ugostiteljskim objektima. Za razliku od drugih pića, pogodno je i za pripremu koktela pa se tako može kombinirati s voćem, a može se staviti i alkohol.

Pakovanje je u tradicionalnim staklenim bočicama od 375 ml i nemojte se iznenaditi ako je malo zamućeno. Takvo jednostavno mora biti.

Najrenomiraniji australski proizvođač đumbirova piva nudi ga u alkoholnoj i bezalkoholnoj verziji. Dobiva se procesom fermentacije, tradicionalnim receptom. To uključuje i potpuno prirodne sastojke. Naime, osim đumbira Bundaberg sadržava šećer od trske, vodu, limun i limetu.

Za vruće ljetne dane tako preporučujemo lakše voćne okuse. Iznenadit će vaše prijatelje i dati zanimljiv povod za razgovor.

Jungle Juice


Sastojci:
1 banana isjeckana u komadiće
500 ml soka od naranče
50 ml đumbirova piva Bundaberg

Priprema:

Stavite sve sastojke u blender i miješajte na srednjoj brzini sve dok ne bude dobro izmiješano. Nalijte u jednu visoku, dvije srednje ili tri male čaše.


Steelworks

Sastojci:
15 ml cole
đumbirovo pivo
soda
4 kapi bittera
led

Priprema:

Napunite čašu ledom do tri četvrtine. Dodajte sodu do razine ledenih kockica i zatim natočite kokakolu. Napunite do vrha đumbirovim pivom Bundaberg i dodajte bitter te promućkajte.


Starry, Starry Night


Sastojci:
125 ml soka od papaje
60 ml soka od ananasa
125 ml đumbirova piva Bundaberg
limun i kora od limete
1-2 kriške voća izrezane u oblik zvijezde
led (po želji)

Priprema:

U visokoj čaši izmiješajte sok od papaje i ananasa s đumbirovim pivom Bundaberg. Za ukras upotrijebite mali rezač za kolače u obliku zvijezde od kore limuna i kore limete. Namjestite kriške Starfruita na rub čaše.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Đumbir možete koristiti u različitim pripravcima kako bi vam koža bila sjajna, zdrava, čista i zaštićena.

Gastronomija

Opojne arome đumbira, naranče i kakaa velike vraćaju u djetinjstvo i vesele malene, a veselje je još i veće ako su kolačići pritom zdravi...

Gastronomija

Cimet, đumbir, klinčić, vanilija… samo su neki od nezaobilaznih blagdanskih začina.

Gastronomija

Đumbir nije nešto što bi moja mama i moja none nekada koristile u svojim kolačima, ali mijenjaju se i vremena, a i generacije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.