Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Jeste li za večeru na nebu?

‘Dinner in the sky’ uskoro u Zagrebu

Jednima možda zastrašujući prizor, a drugima neostvarena želja – večera na nebu, uz najbolji pogled na mjesec ili vaš grad, postala je popularna diljem svijeta. Ekskluzivan događaj pod nazivom ‘Dinner in the sky’, u kojem može odjednom uživati samo nekolicina ljudi, već su probali gurmani i ljubitelji visina u Parizu,Tokiju, Barceloni, Dublinu, Berlinu, Dubaiju, Budimpešti i Las Vegasu, a uskoro će 50 metara iznad zemlje moći večerati i Zagrepčani.

Pored vjenčanja i showbizz događaja “u zraku”, tvrtka Events in the sky organizira i događanje poznato pod nazivom “Večera na nebu” koje će nekolicina sretnika moći iskusiti  9. i 10. svibnja na Hipodromu.

Doručak, ručak, kokteli, sastanci, internet café – samo su neke od zamisli provedenih u djelo – iznad zemlje. O tehničkim detaljima brine tim stručnjaka koji se krije pod nazivom Benji Fun. Istovremeno se za stolom može naći do 22 ljudi, a događaj može potrajati do 8 sati. Gostima je na raspolaganju troje članova osoblja: kuhar, konobar i zabavljač.

vecera na nebu 4Ako se dogodi da istovremeno postoje dvije ‘ture’ koje traju samo sat, jednostavnim zbrojem može se doći do brojke od 350 ljudi koji mogu sudjelovati u događaju u jednom danu. Može se pak dogoditi da se u jednom danu ugosti samo 22 ljudi, ako je riječ o ekskluzivnom događaju.

vecera na nebu 1U načelu, objedovanje u zraku se može organizirati bilo gdje, bitno je zadovoljiti preduvjet od približnih 500 m² koji moraju biti pod osiguranjem. Može čak biti potrebno osigurati još jednu dizalicu s platformom ili više njih koje će biti na istoj visini na kojoj je postavljen i stol, za npr. koncert u zraku. Cijeli događaj popraćen je stupnjem sigurnosti prema njemačkim normama DIN 4112, što projektu otvara vrata i najrigoroznijih zemalja, kao što su SAD, Kanada i Australija.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Ponuda vrhunskih jela sastoji se od kineskih specijaliteta, koja su doprinijela tome da postane omiljeno okupljalište zaljubljenika u azijsku hranu

Gastronomija

Ugodan interijer, profesionalno osoblje, pristupačno mjesto, opuštena atmosfera odlična i za poslovni ručak, ali i za romantičnu večeru nalazi se na adresi: Nova Ves...

Zanimljivosti

Prvo profesionalno Zagrebačko kazalište izgrađeno je 1834. kao želja veletrgovca Kristofora Stankovića koji je 1833. uplatio lutriju u Beču te dobio glavni zgoditak.

Zanimljivosti

TEN22 na adresi Smičiklasova 22 otvoren je u prosincu od ponedjeljka do petka od 08:00 do 22:00 i subotom od 10:00-22:00.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.