Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Jeste li za večeru na nebu?

‘Dinner in the sky’ uskoro u Zagrebu

Jednima možda zastrašujući prizor, a drugima neostvarena želja – večera na nebu, uz najbolji pogled na mjesec ili vaš grad, postala je popularna diljem svijeta. Ekskluzivan događaj pod nazivom ‘Dinner in the sky’, u kojem može odjednom uživati samo nekolicina ljudi, već su probali gurmani i ljubitelji visina u Parizu,Tokiju, Barceloni, Dublinu, Berlinu, Dubaiju, Budimpešti i Las Vegasu, a uskoro će 50 metara iznad zemlje moći večerati i Zagrepčani.

Pored vjenčanja i showbizz događaja “u zraku”, tvrtka Events in the sky organizira i događanje poznato pod nazivom “Večera na nebu” koje će nekolicina sretnika moći iskusiti  9. i 10. svibnja na Hipodromu.

Doručak, ručak, kokteli, sastanci, internet café – samo su neke od zamisli provedenih u djelo – iznad zemlje. O tehničkim detaljima brine tim stručnjaka koji se krije pod nazivom Benji Fun. Istovremeno se za stolom može naći do 22 ljudi, a događaj može potrajati do 8 sati. Gostima je na raspolaganju troje članova osoblja: kuhar, konobar i zabavljač.

vecera na nebu 4Ako se dogodi da istovremeno postoje dvije ‘ture’ koje traju samo sat, jednostavnim zbrojem može se doći do brojke od 350 ljudi koji mogu sudjelovati u događaju u jednom danu. Može se pak dogoditi da se u jednom danu ugosti samo 22 ljudi, ako je riječ o ekskluzivnom događaju.

vecera na nebu 1U načelu, objedovanje u zraku se može organizirati bilo gdje, bitno je zadovoljiti preduvjet od približnih 500 m² koji moraju biti pod osiguranjem. Može čak biti potrebno osigurati još jednu dizalicu s platformom ili više njih koje će biti na istoj visini na kojoj je postavljen i stol, za npr. koncert u zraku. Cijeli događaj popraćen je stupnjem sigurnosti prema njemačkim normama DIN 4112, što projektu otvara vrata i najrigoroznijih zemalja, kao što su SAD, Kanada i Australija.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Gastronomija

File lososa u lisnatom tijestu, pečeni krakovi hobotnice, domaća srnetina, file orade s kremastim batatom, teleći medaljoni, dimljena pačja prsa s Ceasar umakom od...

Duh i tijelo

Potres koji se dogodio protresao nas je i prestrašio na svim razinama.

Budi fit

10 savjeta kako zadržati težinu uz blagdansku trpezu.

Gastronomija

Postoji li išta bolje u hladno zimsko doba od ovog napitka?

Advertisement