Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Justin Bieber natjerao goste da potpišu ugovor o tajnosti

Kazna od tri milijuna dolara za odavanje sočnih detalja sa zabave

Tko zna što se sve događa na tulumu jedne od najvećih tinejdžerskih zvijezda? Za te sočne detalje javnost će ipak ostati zakinuta jer je Justin Bieber uoči velike zabave na svom imanju svoje goste tražio da potpišu ugovor o tajnosti.

Mladi buntovnik koji u posljednje vrijeme niže skandale jedan za drugim u ugovoru zahtjeva automatsko plaćanje kazne od tri milijuna dolara ako otkriju išta sa zabave koja se, po broju žalbi susjeda policiji, otela kontroli, prenose lokalni mediji.

Potpisavši ugovor Bieberovi ‘prijatelji’ usuglasili su se da ne šalju tweetove ili sms-ove, stavljaju postove na Facebook ili na bilo koji drugi način zabilježe ili snime ono što se događalo na zabavi u kalifornijskom domu 19-godišnje zvijezde. Na ranijim zabavama gostima je prijetila kazna od pet milijuna dolara ako što otkriju, pa su ovoga puta još dobro i prošli.

justin bieberDo ranih jutarnjih sati zabavljalo se oko stotinu mladih, a policija je na zahtjeve nenaspavanih susjeda tri puta tijekom noći odlazila u dom zvijezde kako bi stišala zabavu.

Srećom policija nije potpisala ugovor o šutnji pa su neke informacije o zabavi ipak procurile, dok je za Bieberove uzvanike šutnja zaista zlato!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Vikend ne mora biti dosadan čak ni u slučaju da ga nemate s kim provesti.

Zanimljivosti

Zagrebačka clubbing scena dobiva novog favorita, klub XO, koji će 2. travnja u novouređenom prostoru na adresi Vlaška 9/Europski trg otvoriti svoja vrata svima onima koji su željni dobre...

Zanimljivosti

Rana jesen donijela je u kina izuzetne naslove, a posebno se izdvaja Kaptol Boutique Cinema zbog zanimljive ponude koja spaja doživljaj u baru s...

She Book Club

„Zabava“ je četvrti roman Elizabeth Day, od šest koliko ih je objavila u spisateljskoj karijeri. Svaki roman pronašao je put do publike, ali i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.