Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Kad se stvarna žena pretvori u super ženu

Iako potpuno različitih zanimanja, različitih generacija, životnih priča i afiniteta, ovih sedam stvarnih žena ima zajednički nazivnik – sreću. Da, one su sretne!

Što je zajedničko Gordani, Nikolini, Moniki, Dijani, Nataliji, Suzani i Zrinki?

Iako potpuno različitih zanimanja, različitih generacija, životnih priča i afiniteta, ovih sedam stvarnih žena ima zajednički nazivnik – sreću. Da, one su sretne!

Zašto? Pročitajte njihovu priču!

MALI KORAK ZA ČOVJEČANSTVO, ALI VELIKI ZA SAMU SEBE

Junakinje ove naše priče u nekom su trenutku svog života odlučile zaploviti nepoznatim. Kao i pri svakom takvom putovanju u nepoznato, uz znatiželju postoji i doza straha. Tako je bilo i kad se naših sedam žena prvi put susrelo s plesom na šipci. Ušle su u dvoranu Ana’s Sensual Fitnessa i protnule. ‘Ja to ne mogu!’, ‘Ma nema šanse, pa kako ću ja na šipku popeti ovoliko dupe!’, ‘Izgleda jako teško!’ – tutnjalo im je u glavi. Prvi izazov na putu u nepoznato. One su ga prihvatile i ni u jednoj sekundi koja je nakon toga uslijedila nisu se pokajale. Još jedan ‘zašto?’! Evo i odgovora.

Pomicanje vlastitih granica i spoznaja da možemo fizički izvesti stvari koje nam na prvi pogled izgledaju nemoguće, djeluju poput kakvog stimulansa i potiču želju za podizanjem letvice svaki put sve više. Doslovno svaki put pobjeđujete sebe, svoje strahove, negativne emocije, svoju anksioznost, nesigurnost, svoju nemoć. Rezultat ovakvog rada na sebi je sreća, zadovoljstvo sobom i želja da za sebe učinite još više. To je razlog zašto se junakinje ove naše priče već godinama vraćaju po još. One su danas drukčije žene od onih preplašenih ljepotica kakve su bile kad su se prvi put susrele sa šipkom. Jer onoga trenutka kad su naučile boriti se protiv svojih strahova i negativnih emocija, dogodila se transformacija. Od ‘običnih’ stvarnih žena, postale su ‘super žene’.

grupna1_web

 

‘SUPER ŽENA’

S jedne strane mentalna snaga, samopouzdanje, zadovoljstvo, a s druge čitava plejada fizičkih benefita. Metodom Ana’s Sensual Fitness žensko tijelo mijenja se na najljepši način – ženski atributi dolaze do izražaja, mišići postaju vretenastiji, tijelo postaje snažnije, izdržljivije i atraktivnije, a kretnje mekše i senzualnije.

Ta transformacija iz ‘obične’ žene koja je studentica, uspješna poslovna žena, majka, žena, sestra…u ‘super ženu’ koja na šipci izvodi izazovne, zahtjevne, teške, a istovremeno oslobađajuće, graciozne i senzualne elemente ono je što karakterizira ovu vrstu vježbanja svog duha i tijela. Uz Ana’s Sensual Fitness ove žene kao supermeni svaki tjedan prolaze fantastičnu transformaciju, koja ih ispunjuva i čini da se osjećaju sjajno. Sjećate li se sreće s početka ove naše priče? Eto, zato su naše žene sretne! Spoznale novu, bolju sebe.
ONE SU PROBALE ASF, A OVO SU NJIHOVI DOJMOVI

Gordana Stanković

ekonomistica, 58 godina, u ASF studiju vježba punih 6 godina

Kroz ples iz mene izlazi puno toga – moja nježnost, blagost, senzualnost, ljubav, radost, tuga, odlučnost. Kada sam krenula na vježbanje, motiv su mi bili preoblikovanje tijela i fizička aktivnost. Danas je ples nešto bez čega ne bih mogla, nešto što mi pričinjava ogromnu radost i fizički izazov koji me stalno tjera naprijed.

ekonomistica_web

Natalija Majić

frizerka, 38 godina, u ASF studiju vježba godinu i tri mjeseca

Doživjela sam transformaciju, nešto se u meni promjenilo. Stekla sam snagu, sigurnost u samu sebe, otkrila u sebi nešto što nisam ni znala da postoji. Otkrila sam novu sebe.

frizerka_web

Nikolina Jazvić

studentica, 29 godina, u ASF studiju vježba nešto manje od godinu dana

Predivno! Imam osjećaj da mogu sve!

studentica_web

Suzana Dravinec

obrtnik – voćarka, 50 godina, u ASF studiju vježba 3 godine

Obožavam plesati, jer se plesom pretvaram u najbolju verziju sebe!

vocarka_jpeg

Monika Antunović

kozmetičarka, 34 godine, u ASF studiju vježba 9 godina

To je moja oaza i svatko tko me imalo poznaje već je čuo priču o tom posebnom mjestu gdje se vratiš sam sebi i gdje uistinu možeš biti u potpunosti ono što jesi – predivna žena, bez žurbe, bez stresa, bez borbe, nježna, senzualna, predivna.

vizazistica_web

Zrinka Širić

odvjetnica, 43 godine, u ASF studiju vježba 2 godine

Plesem jer mi se sviđa način vježbanja za koji smatram da je drukčiji od drugih tjelovježbi. Predstavlja mi izazov jer nije puko znojenje vec je stvarno zanimljiv pristup tijelu i umu.

odvjetnica_web

Dijana Kukin

liječnica, 53 godine, u ASF studiju vježba 4 godine

Ovo je prvi put da sam se upustila u bilokakav oblik vježbanja. Počela sam na nagovor prijateljica, nevoljko, ali kada sam krenula, momentalno sam se zaljubila u ples na šipci i postala ovisna o ovakvoj vrsti tjelovježbe.

Postala sam puno snažnija i puno lakše izrdžim teške noćne smjene u bolnici u kojoj radim kao doktorica anesteziologinja. A emotivno sam puno ispunjenija i osjećam se puno stabilnijom nego što sam to bila ranije.

doktorica_web

UČITELJICA ZADOVOLJSTVA SOBOM

Jedan let u Los Angeles prije 12 godina promijenio je život Ane Kuhanec Brašnović, začetnice Ana’s Sensual Fitnessa. Ondje se uputila na poziv Sheile Kelly, autorice metode S Factor. Kontakt su ostvarile godinu dana ranije, kada je Ana postala promotorica Sheiline knjige S Factor-striptiz za svaku ženu. U Los Angelesu je Ana završila edukaciju za instruktoricu S Factora, vratila se u Hrvatsku kao jedina instruktorica te metode u Europi, a ostalo je povijest. S uvjerenjem da svaka žena, bez obzira na godine, profesiju i tjelesne propozicije, može probuditi vlastitu ženstvenost i iz dubine sebe izvući istinsku snagu, potisnutu nježnost, Ana je nadogradila S Factor dodatnim vježbama za buđenje ženstvenosti i lansirala vlastitu metodu Ana’s Sensual Fitnes i tako pokrenula sensualnu lavinu u Lijepoj našoj.

grupna3_jpeg

S godinama se i sama od djevojke transformirala u ženu. Samouvjerenu, slobodnu, istovremeno i snažnu i nježnu…transformirala se u Super ženu!

Nisam ni znala da u sebi krijem takvu ženstvenost, takvu nježnost, koja se godinama skrivala iza samouvjerenosti i lica ‘čelične lady’. Dominantnost je otupila oštrice i svjet je postao ljepši. Dok nisam ASF plesom probudila tu zatomljenu nježnost i ženstvenost, nisam ni znala koliko senzualna mogu biti. Tek sam tada spoznala pravu sebe!” – priča Ana i nadodaje kako je to otkriće željela podijeliti sa ženama, i pomoći im da se i one upoznaju na taj jedan novi način, da postanu potpune.

Danas klub sretnih super žena okupljenih u ASF-u raste iz dana u dan. Jer o sreći i zadovoljstvu lako je postati ovisan.

 

 

Više

Duh i tijelo

Odlučila sam ne vjerovati osjećajima, jer oni samo jesu, vjerovati ljubavi i slobodi koja je u meni i bez dvorane, bez oslonca na ikoga...

Savjeti stručnjaka

Za razliku od toga, loši socijalni odnosi imaju obrnuti efekt te uzrokuju i zdravstvene probleme uzrokovane stresom iz bliskih nam odnosa.

Duh i tijelo

Kako kažu jedna duša u dva tijela oduvijek i zauvijek.

Duh i tijelo

Baš isti taj naslov odabrala sam za svoju kolumnu tada, i čeprkajući tako danas po mojim kolumnama, došla sam do nje, pročitala je i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.