Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Kako izabrati boju ruža?

Pronalazak ruža koji vam savršeno pristaje od velike je važnosti želite li naglasiti jedan od svojih najvećih atributa – usne.

Pronalazak ruža koji vam savršeno pristaje od velike je važnosti želite li naglasiti jedan od svojih najvećih atributa – usne. One su zavodljive, osjetljive i glavni alata kada na red dođu poljupci pa im je stoga potrebno pružiti posebnu pažnju. Iako su jedno vrijeme čamili u sjeni sjajila za usne, ruževi su nam se vratili na velika vrata i postali nezaobilazno make-up sredstvo. Pravilna aplikacija ruža i njegova usklađenost s tenom može podići i najjednostavniju odjevnu kombinaciju te dati licu potrebnu svježinu, dok pogrešan ruž može znatno narušiti vaš izgled. I dok mnoge žene glamurozni izgled vežu isključivo uz crveni ruž, svjetlije nijanse mogu biti jednako upadljive. Ako ste pobornica nude trenda, a imate blijedi ten za vas je rješenje ruž s laganim ružičastim efektom, dok tamnijem tenu najbolje pristaju pješčane ili bež nijanse. Prilikom odabira ruža imajte u vidu i jedan od dva pigmenta kože – žuti i ružičasti, koji ćete otkriti samo jednim pogledom na unutarnju stranu ručnog zgloba ili prsa. U slučaju prevladavanja žutog pigment najbolji izbor su ruževi s ružičastim i plavim tonovima, dok oni s ružičastim pigmentom trebaju posegnuti za narančastim tonovima. Prije svakog nanošenja ruža važno je prvo hidratizirati usne balzamom ne bi li što lakše nanijeli ruž, a od velike pomoći bit će vam i olovka u boji usana ili ruža. Njome dajete usnama oblik, a trag olovke djeluje i poput prepreke koja sprečava razlijevanje ruža. Prvo ocrtajte usne, a zatim ih ispunite olovkom stvarajući temeljni sloj koji osigurava trajnost ruža. Nikada ne upotrebljavajte olovku koja ostavlja vidljivu, kontrastnu granicu. Kao koristan vodič prilikom odabira ruža poslužit će i oblik usana. Naime ako imate tanke usne izbjegavajte tamne tonove koji će ih dodatno stanjiti i učiniti ih grubima. Usne srednje debljine ne bi trebali podlijegati nekonvencionalnim ruževima poput Barbie-ružičastog ili tamno-ljubičastog ruža, dok su pune usne savršene za nanošenje tamnijih nijansi. [box style=”0″] Muller parfumerije darivaju. Jedna čitateljica dobiva 3 prekrasne Misslyn nijanse.Što trebate?
  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Muller
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!
  • Prijave primamo do 1. studenog, točno u podne.
Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi. Dobitnica Kornelija Kola [/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Darivanje

essence pokreće kampanju brenda koja, između ostalog, promiče veće prihvaćanje i rješava nasilje. Naša ružičasta boja za nas nije samo boja; to je ponos,...

Moj dom

Predviđamo kako će en-vogue boje utjecati na izbor građana pri kupnji božićnih zvijezda kako se godina bliži kraju.

Duh i tijelo

Prije nego se odlučite obojati prostoriju u svom domu ili kupiti neki komad odjeće dobro proučite što vam govore i kako djeluju.

Beauty report

Maybelline New York, inspiriran zvijezdama, predstavlja novu, posebnu kolekciju Super Stay Matte Ink i Ink Crayon ruževa, donoseći jedinstvenu boju za svaki horoskopski znak.

Advertisement