Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Kako ostati u formi?

Predlažemo nekoliko načina tjelovježbe koji će vas pokrenuti i pomoći vam da ostanete aktivni.

Ovih je dana važno da ostanemo fokusirani, pozitivni i da nastaviti dalje s planom treniranja. Garmin pametni satovi nude više od 20 ugrađenih sportskih aplikacija zajedno s vježbama koje možete raditi u svojem domu. Predlažemo nekoliko načina tjelovježbe koji će vas pokrenuti i pomoći vam da ostanete aktivni.

1. Kardio, vježbe snage, joga i pilates

Venu, vívoactive 4/4S i fēnix 6 dolaze s ugrađenim animiranim vježbama na zaslonu. Jednostavno idite na svoje ugrađene sportske aplikacije za kardio, vježbe snage, jogu ili pilates kako biste ih pronašli. Animacije na zaslonu dostupne su na Venu, vívoactive 4 i 4S i fēnix 6 satovima.

Isto tako vježbe su dostupne za preuzimanje i na odabranim satovima s korak-po-korak uputama. Dostupne su i svim Garmin Connect korisnicima izravno u aplikaciji

2. Joga

Pomoću ugrađene sportske aktivnosti joga usredotočite se na ispravno disanje i smanjivanje stresa.

3. Pilates

Ovo je sjajan način za održavanje fleksibilnosti, snage, ravnoteže i svjesnosti o stanju tijela

4. Trčanje u zatvorenom

Pokrenite noge i povećajte otkucaje srca. Možete čak isprobati i razne vježbe za trčanje poput ubrzanja i usporavanja, nagib i pad, bočni iskorak i još mnogo toga.

5. Sobni bicikl

Bilo da pratite online tečaj ili pedalirate samostalno, ovo je zaista jednostavan način da ostanete u kontaktu s vanjskim svijetom i pokrenete zajednički trening s drugima.

6. Izađite van u šetnju ili na trčanje

Stopite se s prirodom i ojačajte vaš imunološki sustav, ali se distancirajte od ostalih.,

7. Partnerska vježba sa supružnikom ili ukućanima

Imati partnera za vježbanje uvijek vas čini boljim i uvijek vas motivira. Možete se ponovno povezati na zabavan i manje stresan način

Više

Budi fit

I iako je priroda motivacije nestalna i nepredvidiva, postoji nekoliko načina na koje možete potaknuti motivacijske sile da rade u vašu korist.

Budi fit

Slažem se da možda zvuči smiješno odraditi 'trening' u moru, a da nije plivanje, ali probajte razmišljati drugačije...

Budi fit

Ako razmišljate o tome da krenete na put vježbanja yoge, evo nekoliko korisnih savjeta koji će vam možda pomoći u toj višestruko vrijednoj praksi.

Budi fit

Aktivnosti koje će vam osigurati manji konfekcijski broj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.