Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Karneval make-up
Karneval make-up

Ljepota

Kako se našminkati za karneval

Karnevalski make-up donosi Ksenija Juravić

Ako još niste odabrali masku za karneval, donosimo vam prijedlog kako nacrtati krinku uz pomoć preparata koji se nalaze u svakoj kozmetičkoj torbici. Postanite leptirice, vile, glamurozne princeze, oslikajte svoje lice i na trenutak uđite u svijet mašte, čarolije i bajke, jer karneval je stvoren upravo za to.

U vrijeme maškaranih zabava običnu dnevnu šminku valja zamijeniti s onom filmskom, upečatljivijom. Kako od šminke izvući najbolje da izgledamo profinjeno i seksi, koristeći glitter i jarke boje, u svom video tutorijalu pokazuje Ksenija Juravić, voditeljica Make Up-a studija “Xenia” u Rijeci. U projektu namjenjenom svima koji se vole šminkati, koji je nedavno pokrenut u Hrvatskoj, spomenuta vizažistica će u kratkim filmićima svaki tjedan otkrivati male tajne vrhunskog make-upa na svom YouTube kanalu.

Uoči najvažnijih karnevalskih zbivanja Ksenija Juravić vas vodi korak po korak do bajkovitog karnevalskog make up-a. Kako oslikati lice i biti posebna uz malo novca, ali s puno mašte i kreativnosti pogledajte u ovom video uratku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Beauty report

Zaboravite na sve druge! Kolekcija šminke Tinktura sve je što vam treba u kozmetičkoj torbici.

Beauty report

Pastelni tonovi plavušama osiguravaju romantičan i nježan izgled.

Obitelj

Najpoznatiji svjetski karnevali održavaju se u Brazilu, čiji su karnevali poznati kao posebno živopisni i razuzdani, a onaj u Rio de Janeiro se smatra...

Gastronomija

Svako područje Hrvatske ima specifičnu gastro tradiciju.

Advertisement