Kakve mliječne proizvode koristimo?

Još odmalena uče nas da moramo konzumirati mliječne proizvode jer su puni vitamina, minerala i kalcija za zdravlje naših kostiju i razvoj mišića.

I sve to stoji, no kakve zapravo mliječne proizvode koristimo? Koliko je važno konzumirati namirnice koje nisu kemijski tretirane i za koje znamo da imaju garanciju kvalitete?

ana pred kucomjOd sada ne morate brinuti jer je Natur*pur svoj asortiman obogatio upravo svježim mliječnim proizvodima.

Svi proizvodi SPAR Natur*pur mogu se naći  ekskluzivno u SPAR i INTERSPAR trgovinama i odgovaraju najvišim europskim standardima za BIO proizvode. To znači da svi ti proizvodi podliježu najjačim kontrolama, ne sadrže genetski manipulirane sastojke i pesticide te pojačivače okusa i konzervanse.

ana u livadi s jogurtom 1Proizvodi nose europsku oznaku BIO – zeleni list sa zvjezdicama, BIO oznaku austrijskog kontrolnog centra AMA, oznaku ‘gen-frei‘ što znači da ne sadrže genetski manipulirane sastojke te je na proizvodima navedeno ime proizvođača koji svojim imenom garantira kvalitetu i organski uzgoj.  Šaroliku ponudu mliječnih proizvoda čine mlijeko, jogurti (izvorni, voćni), maslac, svježi sir.

ana naslonjena na drvo s mlijekomNatur*pur proizvodi namijenjeni su svima koji traže visokovrijedne namirnice kontroliranog porijekla, stoga su idealan odabir za vas i vašu obitelj.

OSVOJITE NATUR*PUR PAKET

Inerspar vam poklanja paket Natur*pur proizvoda.

Ako želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom NATUR te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Što znači oznaka ‘gen-frei’?

Vaše prijave primamo do 03. listopada 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Zdenka Jerković. Čestitamo!