Kakve traperice želimo u 2019.?

Skini jeans, ravna nogavica, zvonaste, visok struk, vrećaste… Od sezone do sezone neki modeli traperica izbijaju u prvi plan pa vam se čini kao da svi samo to nose, ali ostaje činjenica da ON nikad ne izlazi iz mode. Tako će biti i u 2019, a modni znalci su istražili koji će to trendovi prevladavati.

Izvezeni

Vez je u 2018. imao svoj mali “povratak”, a velike stvari mu tek slijede u godini koja je pred nama. Dobra stvar je što ne morate bacati pare na kupovinu novih traperica, već možete sami osvježiti sve popularnijim tekstilnim tetovažama.

Oni malo vještiji, možda nešto i sami izvezu te tako daju unikatnost ovom odjevnom predmetu. Također, vez traperu daje dozu romantičnosti i ženstvenosti koja kod ovog materijala ponekad zna izostati.

Ravne nogavice, nizak struk

Mi s velikim guzama ga baš ne volimo… Ali, bez panike! Visoki struk će sigurno biti tu još neko vrijeme, ali za one koji vole pokazati malo više kože, 2019. svakako donosi dobre vijesti – vraća se omiljeni model trapera s niskim strukom.

Same nogavice će varirati od zvonastih preko vrećastih do ravnih, ali se prognozira da će dominacija ipak pripasti ovim posljednjima.

Detalji na porubu

I opet ti modeli iz 2000.! Ako ste među onima koji su na Fashion TV-u prije skoro dvadeset godina parili oči na sve te traperice s ludim detaljima po porubu, dolazi vaše vrijeme. Perje, perlice, mašne, šlicevi – dolazi u obzir sve što razbija monotoniju običnog poruba.

Izraženi šavovi

Ako želite da vam u trapericama noge izgledaju duže i mršavije, bit ćete jako zadovoljni činjenicom da se vraća dobri stari šav. Mnogi ovaj detalj smatraju totalnim kičem iz prošlih vremena, ali kao i sa svim trendovima koji nam dolaze iz prošlosti – ljudi se naviknu mnogo brže nego što su očekivali i dok trepneš, svaka druga žena na ulici ih nosi.

Trake na porubu

Ono što ste dosad mogli da zaključite je da će i 2019. biti u znaku nostalgije i oživljavanja fora koje smo smatrali pokopanim.

Neki će vam se možda svidjeti, neki ne, ali su raznovrsnost i kreativnost odlike koje će i ova godina definitivno imati na umu kad je u pitanju moda. A sudeći po nagovještajima iz novih kolekcija najpoznatijih brendova – duh koji je sve življi su otkačene i nikad dosadni modeli s početka milenija pa zavirite u stare ormare.

Izvor: Noizz.rs