Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Kamo na ljetovanje?

Vruće ponude u turističkim agencijama.

Istražili smo za vas povoljne aranžmane za putovanja iz Hrvatske. Potrošite što manje, a provedite se na egzotičnim ili domaćim destinacijama.

Ako ste za krstarenje na relaciji: Italija – Tunis – Španjolska – Francuska, ukrcajte se na Costa Concordiu od 4. do 11. srpnja po cijeni od 2.950 kn. Cijena uključuje puni pansion na brodu, svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, cjelodnevnu animaciju, sportske aktivnosti i još puno zanimljivosti. Krstarenje možete rezervirati u Atlas Airtoursu.U egzotičan Tunis možete već za 1.790 kn. U organizaciji Generalturista, putujete zrakoplovom, tamo ste sedam dana, a treba nadoplatiti još 790 kuna  za pristojbe. Putuje se posebnim charter letom iz Zagreba te se nakon leta od sat i pol nađete u centru arapske slikovitosti i francuskog šarma.Na otok bijelih kuća i plavih prozora – Santorini možete otputovati po cijeni od 2.920 kn. Aranžman se odnosi na period od 2. do 9. srpnja, putuje se zrakoplovom i uključen je doručak. Za više informacija obratite se u Bravo putovanja.Slovenija nam je blizu, a kad svi idu na jugu, vi možete malo sjevernije. Promo Hura vikend u ponudi je Atlas Airtoursa i odvija se u Rogla bungalovima. Cijena dva polupansiona je 550 kn, a za dvoje djece do 12 godina aranžman je besplatan. U Rogli vas očekuju saune, kupanja, adrenalinske vožnje i još zanimljivih događanja.Ako vam je ipak najljepše naše more, sedam dana na Korčuli – od 3. do 10. srpnja koštati će vas 1.934 kn.  Smještaj je u hotelu Bon Respo , a uključuje polupansion. Za rezervacije se obratite u agenciju Kompas.Uživajte na odmoru!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Otići gdje poželim i raditi što želim imperativi su postpandemijskih putovanja.

Putovanja

79% putnika iz Hrvatske su izjavili da su im održiva putovanja važna mogu posvuda pronaći nadahnuće – bez obzira na to kamo bi ih...

Putovanja

Kao zemlja s dugačkom obalom, Grčka ima da ponudi nešto za sve turiste ovisno od potreba, afiniteta i financijskih mogućnosti.

Putovanja

Dobra rakija zagrijat će želudac, otvoriti apetit pa kad kušate sve fine delicije poput kulina, kobasice, čvaraka, krofni i slavonskih kolača…, užitak je još...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.