Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Kanye West otkrio zašto toliko voli Kim

‘Ona je cool poput dinosaura’

Zvijezda reality showa ‘Kip up with Kardashians’, Kim Kardashian živi svoj san. Prije nekoliko mjeseci udala se za poznatog repera Kanyea Westa koje je neizmjerno voli, a da uistinu govori istinu potvrđuje i nedavni intervju u kojem je priznao što ga je to privuklo na lijepoj brineti.

Lice GQ naslovnice, Kanye West u intervju je otkrio intimne detalje iz svojeg života kojeg sada većinom čine Kim i njihova kćer North West. Kako i sam kaže njegov svijet se promijenio otkada je u njega ušetala Kim Kardashian, a trebalo mu je čak sedam godina da je uvjeri da je on pravi muškarac za nju.

kim2Zavjete je par izrekao u Firenci gdje je začeta i njihova jednogodišnja djevojčica. Bogati mladenci svojih su 600 gostiju počastili s produženim vikendom u francuskoj prijestolnici, a večer prije vjenčanja su imali raskošnu večeru u Versailleu. Najam dvorca u Firenci su platili 300.000 dolara, a da sve ostane u najstrožoj tajnosti zaprijetili su gostima i radnicima novčanom kaznom od 5 milijuna eura.

‘Kim je žena koja me seksualno uzbuđuje. Obožavam je. S njom želim biti cijelo vrijeme. Želiš mi reći da je ta žena s nevjerojatnim tijelom i s tim licem stilska ikona, ujedno i ljubazna, sama zarađuje i želi obitelj? To je nevjerojatno i rijetko se viđa!’, kaže Kanye o svojoj supruzi za koju dodaje da je ‘cool poput dinosaura’.

Glazbenik poznat po svijem rastrošnom životu potpuno se uživio u svoju novu ulogu, a najdraže mu je doći kući i igrati se s North. ‘Moja kćer nije izabrala slavu. Borit ću se da ima dobar život’, govori ponosni otac.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Seks i osjećaji

Znate li išta o swinganju, osim što imate najvjerojatnije pretpostavku da je to zamjena za varanje?

Zanimljivosti

Izgradnja pouzdanih, jakih i, što je najvažnije, dugotrajnih odnosa nije lak zadatak.

Zanimljivosti

Ako vam je potrebna inspiracija za prvi (ili nevažno koji po redu) spoj s omiljenom osobom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.