Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Karnevalski make up

Video tutorial – budite Seksi zečica ili Kleopatra.

Posjetili smo sat vizažizma u Pučkom otvorenom učilištu Profokus kako bi vam dali ideje za nadolazeći karneval. Vizažistica Dijana Ličanin odlučila je pokazati kako se možete transformirati u Seksi zečicu te nas je vratila u davne dane Egipta sa svojom verzijom Kleopatre.

"Za početak trebate izbijeliti površinu lica s krepom, a nakon što se osuši dajte mašti oduška i crtajte svoju zečicu profesionalnim vodenim ili masnim bojama", kaže Dijana.

Vizažist je samo jedan od programa koje nudi učilište Profokus koje u travnju počinje s upisima za slijedeću školsku godinu. Traje dva semestra, nakon kojih se postaje profesionalac i umjetnik koji kroz znanje i zabavu može postići visoke ciljeve u svojoj karijeri."Mi želimo profesionalizirati vizažistički odjel te napraviti razliku između šminke koja se radi u kazalištu, na filmu ili na revijama. Mladi čovjek kad završi školu kod nas ima široko područje gdje se može zaposliti te mu se zanimanje upisuje u radnu knjižicu", rekla je osnivačica Profokusa, Branka Vučetić Atletić.

Što vam je potrebno da postanete Kleopatra?


Nakon Seksi zečice Dijana je učenicima pokazala kako napraviti Kleopatru s crnom i plavom bojom. To je modernija verzija egipatske kraljice ali definitivno bi se svidjela i Marku Antoniju i Cezaru."Kako bi napravili vjernu verziju Kleopatre potreban nam je tamniji puder, crna olovka i tamno plavo sjenilo“, rekla je Dijana.

Na kraju su svi, učenici, modeli te vizažistica Dijana, bili zadovoljni obavljenim poslom. Zečica i Kleopatra su jedne od najjednostavnijih maski pa i sami nakon našeg tutorijala možete pokušati napraviti nešto slično te biti glavna frajerica u šatoru.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Pronađete inspiraciju za putovanje na kojem ćete krenuti stopama ovih slavnih žena te pritom slijediti vlastitu neovisnost, samopouzdanje i naslijeđe.

Beauty report

Legendarna kraljica Kleopatra, velika zavodnica svog vremena, znala je kako njegovati lice i tijelo.

Ljepota

Recept za Kleopatrinu kupku

Ljepota

Bliss studio vam poklanja novogodišnje šminkanje

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.