Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Kava u ratu protiv celulita

Popularni Dr. Oz za narančinu koru preporučuje piling od kave

Nakon godina isprobavanja skupocjenih krema protiv celulita vrijeme je za potpuno besplatni prirodni pripravakkavu! Slijedite savjete popularnog američkog doktora Oza, koji već godinama svojoj publici nudi praktična i jeftina rješenja zdravstvenih problema, i zablistajte na plaži.

Kava, koja mnogim predstavlja jutarnji ritual i ugodu za nepce, sada vam se pridružuje u borbi protiv celulita. Tajna se krije u kofeinu koji ima stimulativno i diuretičko djelovanje, što znači da poboljšava protok krvi koji je od ključne važnosti za cirkulaciju.U kontaktu s kožom ovaj čarobni spoj razbija masne nakupine i rješava vas neugodnih udubljenja.

Naime, sam celulit nastaje zbog nedovoljne prokrvljenosti određenih dijelova tijela što objašnjava njegovu čestu pojavu kod žena koje puno sjede.

Ako ste mislili da ćete od sada morati piti hektolitre kave, varate se.Ovog puta kava je namijenjena za nanošenje na stražnjicu i noge. Za cijeli tretman potrebno je 15 minuta, pola šalice mljevene kave, upola manje smeđeg šećera i maslinovo ulje. Dok za one koji nisu ljubitelji maslinovog ulja kao alternativu predlažemo losion ili mlijeko za tijelo.

ANTICELULITNI TRETMAN

1. nanesite maslinovo ulje na željeno područje
2. pomiješajte u posudi mljevenu kavu i smeđi šećer
3. kružnim pokretima umasirajte smjesu kave i šećera
4. isperite vodom

Iako se na prvi pogled ova metoda čini daleko manje elegantna od nanošenja neke od krema u tubi, nitko ne može zanijekati njezine rezultate, koje potvrđuju i sami znanstvenici. Čari kave već su odavno otkrili oni skloniji alternativnim rješenjima estetskih problema, a sada je red na vama.Rasteretite svoj budžet i već nakon mjesec dana ubirite plodove prirodnih estetskih rješenja. Vrijeme je za zadovoljan odraz u ogledalu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Šalice sa simpatičnim likovima Lunarovih mačaka upotpunjene motivacijskim porukama Sandra Slavnića, bit će dostupne za kupnju u odabranim trgovinama, te narudžbu preko Barcaffe web...

Gastronomija

Diljem svijeta konzumiramo više od 170 milijuna vrećica kave godišnje, što kavu čini napitkom koji se najviše konzumira u svijetu nakon vode.

Gastronomija

Povodom Svjetskog dana kave, danas, 1. listopada, Julius Meinl daruje svakoj ispijenoj šalici omiljenog napitka novo značenje.

Savjeti stručnjaka

Pića, kao i hrana, imaju važnu ulogu u zdravlju organizma te utječu na težinu, zdravlje srca, jetru, mentalno zdravlje i fizičku spremnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.