Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Kavijar manikura

Ekstravagantan i sofisticiran 3D stajling na noktima.

Britanski kozmetički brand  Ciaté  nedavno je na tržište izbacio set za kavijar manikuru. Ekstravagantan lak za nokte s perlicama pruža noktima avangardan 3D efekt, a ovaj sofisticiran stajling idealan je za žene koje manikurom žele izraziti svoju osobnost.

Set za kavijar manikuru brenda Ciaté prodaje se u britanskoj Sephori, a cijena mu je 25 USD.Ako vam je cijena ipak malo previsoka, sami napravite ovaj look uz pomoć običnog laka za nokte i perlica koje možete kupiti preko eBaya za samo nekoliko dolara.Namažite nokte lakom za nokte i kada su još vlažni, posipajte po njima sitne perlice u veličini mrvica za kolačiće ili cupcakese. Lagano pritisnite da se zalijepe, a ostatak otresite.Pričekajte 15 do 20 minuta da se osuši i dobili ste novi zabavan avangardan look koji podsjeća na kavijar. Ova manikura odstranjuje se uz pomoć običnog odstranjivača laka za nokte.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Nokti na rukama rastu 3.5 milimetra mjesečno, a ako vam se čini da nije tako možda vam nedostaje vitamina.

Dobar posao

Riti Tiimus, menadžerica za održivost zone Europa, govori kako se Grupa L´Oréal, globalni beauty lider, bori protiv klimatskih promjena.

Trendovi

Bazni lakovi i nadlakovi idealan su dodatak vašoj manikuri jer bazni lak štiti i njeguje nokte, dok nadlak omogućuje da lak na noktima traje...

Zdravstveni karton

Iako su najčešće nalakirani, gelirani, pa nerijetko zaboravimo kakvi su doista, zdravi nokti odlikuju se ružičastom bojom i glatkom površinom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.