Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Kavijar manikura

Ekstravagantan i sofisticiran 3D stajling na noktima.

Britanski kozmetički brand  Ciaté  nedavno je na tržište izbacio set za kavijar manikuru. Ekstravagantan lak za nokte s perlicama pruža noktima avangardan 3D efekt, a ovaj sofisticiran stajling idealan je za žene koje manikurom žele izraziti svoju osobnost.

Set za kavijar manikuru brenda Ciaté prodaje se u britanskoj Sephori, a cijena mu je 25 USD.Ako vam je cijena ipak malo previsoka, sami napravite ovaj look uz pomoć običnog laka za nokte i perlica koje možete kupiti preko eBaya za samo nekoliko dolara.Namažite nokte lakom za nokte i kada su još vlažni, posipajte po njima sitne perlice u veličini mrvica za kolačiće ili cupcakese. Lagano pritisnite da se zalijepe, a ostatak otresite.Pričekajte 15 do 20 minuta da se osuši i dobili ste novi zabavan avangardan look koji podsjeća na kavijar. Ova manikura odstranjuje se uz pomoć običnog odstranjivača laka za nokte.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Ljepota

Ulje gospine trave možete koristiti svaki dan, a jedna bočica vam može trajati po godinu dana i više.

Beauty report

Slaveći 135 godina podržavanja žena i ljepote, Avon nastavlja svoje obećanje da će pomoći ženama otkriti svoju snagu i promijeniti svoj život na bolje.

Savjeti i preporuke

Smilje u svom sastavu sadrži ljekovite italodione, regenerirajuće neterpenske di-ketone, monoterpenske alkohole, monoterpene, estere, eterična ulja, gorke tvari, bioflavonoid i arzanol.

Savjeti i preporuke

Bez zdravih noktiju nema ni lijepih noktiju. Uzalud vam trud lakiranja ako se nokti listaju, pucaju i nepravilnog su oblika.

Advertisement