Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Knjiga na kućnom pragu

Kupuješ li knjige preko interneta?

– Kupovala sam više puta, ponajviše karte za avion. Moram priznati da knjigu nisam nikad kupila ‘na netu’, ali sada ću zasigurno. Najviše me zanima biografija Hladnog piva, roman Hrvoja Šalkovića ‘Oko cucka na mala vrata’ te ‘Sto minuta slave’ Dalibora Matanića“, rekla je uz šalu razigrana Ida Prester, ‘frontgirl’ skupine Lollobrigida, kojoj je pripala čast otvoriti najveću hrvatsku on-line knjižaru.

Profil.hr u 11 sati, 20. studenog 2008. godine na simpatičnom ‘doručku u stanu’ omogućio je ljubiteljima knjiga, filmova, glazbe i igara kupovinu iz njihovog stana, kafića ili s radnog mjesta. Na udobnom kauču velikom otvorenju prisustvovali su i putopisac Hrvoje Šalković, rocker Mile Kekin te poznati redatelj Dalibor Matanić.

Nakon šest mjeseci napornog rada i udruženjem rada više firmi Profil international d.o.o. ostvario je sinergiju klasične prodaje i trgovine, te uspio u on-line maloprodaju pustiti 30.000 artikala koji će biti dostupni u apsolutno svakom dijelu Hrvatske.

Glavni krivac za sve to je Damir Plejić, direktor Profil International d.o.o., koji je za She.hr rekao kako je mnogo puta i sam naručivao knjige putem interneta. Kao jednu od najdražih, koja mu je uvelike pomogla upravo pri ostvarivanju ovog velikog projekta, izdvojio je knjigu Steve Kruga „Don’t make me think“, aludirajući na pokušaj da se klijentu što jednostavnije prikaže određeni podatak na web-u i pozivajući se na poznatu krilaticu ‘Budi jednostavan!’.

Od Chomskog do crtića

Pjevač popularnog benda Hladno pivo Mile Kekin, priznao nam je kako do sada nikada nije kupovao preko interneta, te se našalio da u te vode kao da je ‘pao s Marsa’.

– Ali ima zanimljivih stvari, ja sam ovako dosta izbirljiv što se tiče naslova pa bih recimo izabrao i naručio neko djelo Noama Chomskog ili neki crtić. Jako su mi važne korice, bitno mi je da mi pašu uz tapete, nastavio je Mile u revijalnom tonu.

Za razliku od njega, putopisac Hrvoje Šalković rekao nam je kako je vrlo osviješten što se tiče on-line kupovine te se njome služio vrlo često. U Matanićevoj kolekciji filmova mnogo je naslova, koji su u njegov dom stigli upravo zahvaljujući on-line naručivanju.Sada će svaka osoba moći doći na stranicu profil.hr, potražiti željenu knjigu, film, cd ili neku igru, te bez ikakvog registriranja moći naručiti i njihov primjerak stići će brzom dostavom na njihova vrata. Ako još uvijek niste baš sigurni u takav način kupovine, profil.hr odstranit će svaki vaš strah od moguće krađe podataka te omogućiti sigurnu kupnju.

Uz više načina plaćanja, bilo ono kartično, virmansko ili pak prilikom preuzimanja svog artikla, možete zaista biti sigurni kada kupuje nešto, a nije vam u tom trenutku opipljivo, kao što je to slučaj kod on-line kupovine.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Mlada, slovenska spisateljica Bojana Ivanović progovara o ovoj važnoj temi u četvrtoj knjizi „Prvo se pobrini za svoje dupe“.

She Book Club

Ispod grčkog Mjeseca romantična je, eskapistička priča o naličjima glamuroznih života, kobnim susretima i novim počecima.

She Book Club

Beata Bagi sjajno kombinira svoja znanja i iskustva s dubokim uvidom u psihologiju svojih likova, njihovih odnosa i emocija kroz napeticu koja se čita...

She Book Club

Pedeset riječi za kišu epski je roman o tradiciji i slobodi smješten u poslijeratni Japan.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.