Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Koliko seksualnih partnera trebamo promijeniti?

Muškarci se hvale brojkama, dok žene šute.

Koliko si ljubavnika imala? Pitanje je koje nikad ne dosadi, jel' tako? Poneki se hvale i pretjeruju s brojem koji ne bi stigli uz svu svoju mladenačku snagu, dok se neki skrivaju iza magičnog broja pet te ne odustaju od njega cijeli život. Zbog sve te zbrke ponekad se pitamo više puta koliko seksualnih partnera je najbolje imati i koliko ih zapravo trebamo?

Pitanje je dovelo do nekoliko zanimljivih istraživanja. Tako je Durex 2005. godine proveo istraživanje koje je pokazalo da tipični muškarac tijekom života promijeni 12 partnerica, dok žene imaju u prosjeku sedam pastuha. Također se pokazalo kako osobe koje se bave kreativnim poslom imaju tri puta više seksualnih partnera nego oni koji se bave fizičkim poslom.

Istraživanje Britanskog sociološkog instituta je pokazalo da ljudi u prosjeku promjene deset partnera tijekom života, a što se tiče nacija Kinezi promjene najviše, a to je 19 partnera, dok Vijetnamci samo tri.

Jedan po godini je dovoljan!

Postoji razlika i po spolovima. Žene ne vole razgovarati o svojim seksualnim partnerima, ali ih se itekako dobro sjećaju. Muškarci su drugačiji. Kad ih se pita za broj žena s kojima su bili, oni imaju tendenciju to zaokružiti, naravno na više.

Zanimljivo istraživanje su proveli ekonomisti s Cambridgea, David Blanchflower i Andrew Oswald, koji su svojim proračunima ustanovili kako je idealan broj partnera po godini – jedan. Tako, ako želite, cilj vam nije tako nedostižan, a broj se može i fino zaokružiti na jedan!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Govorimo o klitorisu. Ženskom organu zaduženom isključivo za seksualno zadovoljstvo!

Zanimljivosti

Posjet, kako ga mnogi nazivaju najpoznatijem i najzloglasnijem, seks-pozitivnom tehno klubu u Europi, berlinskom Kit Kat Clubu.

Seks

Svjetski dan kontracepcije, koji se obilježava 26. rujna, savršena je prilika da se razotkriju neki od najčešćih mitova koji se vežu ovu važnu temu.

Drama Queen

Tko sam ja da komentiram nešto o čemu nemam pojma, je li tako?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.