Konačno niske članarine i fitness koji radi 0-24

fitness

U Hrvatsku konačno stiže Gyms4you, europski koncept fitness klubova s niskim cijenama članarine. Prve dvije lokacije u Zagrebu svoja će vrata otvoriti u siječnju i veljači 2015. godine. Prvo otvorenje bit će na lokaciji Centra Bundek u četvrtak 29.01.2015. godine od 11 sati. Za sve svoje potencijalne članove Gyms4you najavio je i ekskluzivnu 48-satnu ponudu: na dan otvorenja u centru će biti moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!

Jedini fitness klub otvoren non-stop

Koncept Gyms4you lanca fitness klubova vrlo je jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih fitness centara.

Prva lokacija u Centru Bundek prostire se na 600 m² i uključuje prostrani, ugodni, čisti i suvremeno uređeni prostor opremljen vrhunskom TechnoGym opremom. Dvorana je opremljena cardio i aerobic opremom, a posebno odvojeni dio prostora namijenjen je funkcionalnom treningu.

Nove lokacije su već u planu, a svaka članska iskaznica vrijedit će za sve postojeće i buduće lokacije.

Nakon otvorenja prvog kluba u Centru Bundek, Gyms4you nastavlja ekspanziju te će tijekom veljače otvoriti još jedan fitness klub u VMD Kvartu u Strojarskoj ulici u Zagrebu. Do kraja 2015. godine najavljeno je otvorenje novih klubova po cijelom Zagrebu, kao i drugim hrvatskim gradovima.