Kontrolirajte tjelesnu težinu uz Amway NUTRILITE™ Appetite Controller

kako smršaviti

Užurbani način života i pretjerana žudnja za hranom otežava planove mršavljenja za koje je potrebna iznimna disciplina. Tako je lako podleći iskušenju i prejesti se, no zahvaljujući NUTRILITE™ Appetite Controlleru, sada je moguće uspostaviti kontrolu nad apetitom i boriti se protiv povećane potrebe hranom.

Amway NUTRILITE™ Appetite Controller je uzbudljiv novi proizvod i koristi se kao dodatak prehrani. Smanjuje apetit tako da ograničava veličinu obroka i pruža osjećaj sitosti. Kontrolom nad apetitom, lakše se kontrolira i tjelesna težina, što znači da je omogućeno uživanje u hrani, ali uz manje obroke.

Tajna sredstva za kontrolu apetita je u jedinstvenom prirodnom sastojku, ekstraktu glukomanana, koji se dobiva iz korijena biljke Konjac. Glukomanan je prirodno dijetalno vlakno koje privlači vodu i pretvara se u gel u želucu. Gel koji nastaje puni prostor želuca i stvara osjećaj sitosti. Osim toga, sadrži prirodno dobiveni ekstrakt crne bazge koja proizvodu daje lijepu ljubičastu boju. Oba sastojka uzgojena su na NutriCert™ certificiranim bio održivim farmama. Proizvod ne sadrži umjetna sladila, boju, aromu ili konzervanse te nema okus, pa ga se može miješati i s vodom, ali i sa sokom.

Sredstvo za kontrolu apetita preporučuje se muškarcima i ženama koji:

  • žele izgubiti tjelesnu težinu, ali im je teško ograničiti veličinu obroka,
  • se teško bore s potrebom za prejedanjem, te
  • žele imati kontrolu nad svojom tjelesnom težinom i unosom kalorija.

Proizvod se preporučuje svima koji primjenjuju bodykey by NUTRILITE™ program kontrole tjelesne težine i/ili koriste druge bodykey proizvode.

appetite_controller_visual_C

Sredstvo za kontrolu apetita dolazi pakirano u praktičnim paketićima dostatnim za jedan obrok, što olakšava pripremu i konzumaciju. Amway NUTRILITE™ Appetite Controller miješa se s 250 ml vode ili soka, konzumira se odmah nakon pripreme, a preporučeno je konzumirati 3 porcije dnevno, 30 minuta prije svakog glavnog obroka. Konzumira se samo s tekućinom, a ne s hranom. Prilikom korištenja treba konzumirati dovoljno tekućine jer postoji rizik od gušenja kod osoba s poteškoćama gutanja.  Za optimalne rezultate i izbjegavanje rizika od gušenja ili neugodnog gutanja, potrebno je koristiti proizvod samo prema uputama na pakiranju.

Amway Nutrilite™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

CIJENA: NUTRILITE™ Appetite Controllera za pakiranje od 30 kom – 383,50 HRK

I za vas smo pripremili malo testiranje proizvoda! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Appetitecontroller

Prijave primamo do 18. kolovoza, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Žana Plažanin