Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Koohacha – vaša produžena ruka

Osvojite šarene kuhače

Kuhača je jedno od najstarijih i neizostavnih pomagala u kuhinji, ali i izvan nje. Mnogi se, kao da je bilo jučer, sjećaju svoje crvene stražnjice od njezinog ‘nježnog dodira’ kada bi napravili neku nepodopštinu, ali i mirisa bakinog čušpajza koji bi vam s nje, onako usput, dala da probate. ‘Old school’ drvena ili moderna plastična, s rupom ili bez, vaša produžena ruka poželjna je u svakoj kuhinji.

Stoga Koohacha kuhače, žlice, šefljice, zdjelice i ostali proizvodi koje vam danas predstavljamo zapravo nisu novost na tržištu, samo su dosad bile dobro skrivene. Nastale su prije desetak godina u velikoj proizvodnji kao nusprodukt jedne druge vrste proizvoda istog materijala o kojima nemamo naviku pričati za trpezom.

koohacha3Budući da je materijala bilo dovoljno, proizveli su i Koohache u manjoj količini – one su na kraju završile u rukama rijetkih sretnika i slučajnih namjernika kojima već godinama uljepšavaju kuhinje i život. Obitelj Klasić bili su jedni od njih, a sad je napokon došlo vrijeme da svima otkriju tajnu o Koohachi.

koohacha4Koohache se rade od materijala od kojeg su se prije proizvodile wc daske. Tvrtka koja ih je proizvodila imala je alate i čisti kvalitetni melamin pa su probali napraviti kuhače. Rezultat je bio odličan, a kvaliteta se zadržala do danas. Sada i ostali imaju priliku posjedovati ova prekrasna kuhinjska pomagala koja osim u klasičnoj i uvijek modernoj bijeloj, dolaze u cijeloj paleti boja koja će svaku kuhinju učiniti zanimljivom (pa i onu mušku). Osim praktičnosti i multifunkcionalnosti, posebne su i po svom minimalističkom, bezvremenskom dizajnu.

koohacha8Svi Koohacha proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijeg 100%-tnog melamina koji ne poprima mirise i boju, ne blijedi, ne oštećuje površine poput teflona i keramike te se bez straha može prati u perilici posuđa i zagrijavati u mikrovalnoj pećnici. Osim spomenutog pribora u njihovoj ponudi možete pronaći i plastične zdjele i zdjelice, šalice, pladnjeve i tanjure.

koohacha10Mali obiteljski tim koji stoji iza brenda Koohacha već godinu dana radi na pokretanju vlastitog web shopa, na kojemu odnedavno možete kupiti vesele Koohacha proizvode, pojedinačno ili u kompletima.

[box style=”0″]

OSVOJITE KUHAČU

Koohacha vam poklanja 5×1 kuhaču s vrhom ili onu s rupom u raznim bojama (crna, bijela, plava, crvena i boja lavande).

Ako želite osvojiti ovu nagradu lajkajte Facebook stranicu Koohache, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom KOOHACHA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Od čega su izrađeni svi Koohacha proizvodi?

Vaše prijave primamo do 11. studenog 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnici su Matea Tomašković, Andrea Vlahović, Ivica Mačković, Tanja Potkonjak i Kristina Ledinski. Čestitamo!

Rok preuzimanja nagrade je do 29. studenog 2013.

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Putovanja

Donosimo popis pet svjetskih gradova u kojima je najbolja hrana – na ulici.

Dizajn

Nakon odjeće, nakita, i obuće ELFS-i su izbacili svoju home liniju proizvoda za dom.

Lifestyle

Za blistav i mirisan dom

Moj dom

Vrlo smo oprezni s hranom kako bi izbjegli bolest, ali zanemarujemo uzeti u obzir i druge predmete koje koristimo svaki dan, a koji su...

Advertisement