Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
wellness
wellness

Predstavljamo

Kozmetika i wellness preuzimaju Opatiju

Prvi međunarodni sajam kozmetike Cosmetic News održan je daleke 1994. godine kao prvi sajam te tematike u Hrvatskoj

Magična Opatija još je jednom kulisa za Međunarodni sajam kozmetike Cosmetic News, i to za 22. izdanje. U Sportsko-kongresnom centru Opatija 11. i 12. travnja 2015. posjetiteljima će se ponuditi sadržaji s područja kozmetike, dermatologije i wellness industrije, a osim velikog broja izlagača ono što daje posebnost i povećava značaj sajma je program stručnog seminara koji traje tijekom dvodnevnog održavanja.

Vrlo su popularna i uvažena natjecanja koja iz godine u godinu okupljaju kozmetičarke učenice i profesionalke, a ove godine se uz tradicionalna natjecanja u šminkanju i oblikovanju noktiju, održava i natjecanje u oblikovanju ekstenzija trepavica. Ovogodišnja tema sva tri natjecanja je “Maleficent” – Gospodarica zla” iz novog Disneyevog filma. Večernja zabava odvija se u night baru hotela Bristol uz Borisa Kosmača i gosta iznenađenja.

Velika novost ovogodišnjeg 22. Međunarodnog sajma kozmetike Cosmetic News 2015. je da je ulaz na sve sadržaje (uključujući stručni seminar za koji je dvodnevna kotizacije dosad iznosila 240 kn) potpuno BESPLATAN!

Prvi međunarodni sajam kozmetike Cosmetic News održan je daleke 1994. godine kao prvi sajam te tematike u Hrvatskoj. Prvih 20 godina održavao se u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, u hotelu Imperial i u hotelu Bristol, a od prošle godine svi sadržaji sajma smješteni su na jednu lokaciju – novootvoreni Sportsko-kongresni centar Opatija u Opatiji, gdje će se održati i ove godine.

wellness

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Duh i tijelo

Pružite svome tijelu sve ono što mu treba kako bi bezbrižno izguralo nadolazeću hladnu zimu.

Beauty report

Pravo je vrijeme za uživanje u opuštajućim beauty i wellness ritualima i stvaranje spa doživljaja u vlastitom domu, a kućni trenutci posvećeni njezi i tretmanima...

Duh i tijelo

Dobar način da se nosite sa stresom je da se konačno malo pobrinete za sebe.

Istaknuto

Iako je 2020. pokazala da „može i drukčije“, neki wellness trendovi upravo su u novim okolnostima postali još aktualniji.

Advertisement