Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Kreiraj svoj Ledo sladoled

Traži se Ledonardo, izumitelj novog sladoleda.

Ledo je odlučio svoje potrošače pretvoriti u izumitelje novog sladoleda koji će proizvesti i ponuditi hrvatskom tržištu u 2013. godini. Od danas na web stranici Ledonardo svi ljubitelji sladoleda i oni koji će to tek postati imat će priliku kombinirati različite okuse, preljeve i dodatke te kreirati sladoled prema vlastitom ukusu. Pobjednički sladoled postat će redovan sladoled u Ledovoj ponudi.

''Ledo je moderna kompanija koja prati svjetske trendove te se uvijek trudimo biti drugačiji u projektima koje stvaramo. Želimo biti inovativni, kako u tehnološkom pogledu, tako i u komunikaciji s našim potrošačima. Upravo njima želimo pružiti priliku da sudjeluju u stvaranju samog proizvoda te na taj način ostvariti dvosmjernu komunikaciju i graditi međusoban odnos pun uvažavanja i povjerenja'', izjavio je Davorin Šimunić, direktor marketinga Leda d.d. povodom lansiranja projekta Ledonardo.Po prvi puta u Hrvatskoj potrošači će imati priliku sami osmisliti svoj najdraži sladoled koji će se uistinu i proizvesti. S obzirom na mnoštvo ponuđenih okusa te veliki izbor dodataka, moguće je kreirati više od milijun različitih sladoleda.

Proces kreiranja sladoleda trajat će 5 tjedana, a svakog tjedna bira se po jedan finalist s najviše glasova posjetitelja u tom tjednu. Nakon završetka svih 5 tjedana glasovanja, u finalni krug ući će i 5 sudionika po odabiru žirija kojeg će činiti stručnjaci iz Leda. Na kraju natječaja iskristalizirat će se 10 sladolednih genijalaca, čije će se sladoledne kombinacije boriti za titulu Ledonarda.Pobjednik će na kraju imati čast svima ispričati zašto se odlučio baš za kombinaciju koja mu je donijela pobjedu i u čemu je pronašao inspiraciju za novu sladolednu zvijezdu koja će se moći kupiti u trgovinama.

Nova Ledonardo web stranica bit će vrlo interaktivna te će uz 'izumiteljski' dio nuditi posjetiteljima različite zanimljivosti o sladoledu – kako se razvijao kroz povijest, zašto je dobar za pozitivno raspoloženje, tko su najveći konzumenti sladoleda na svijetu te mnoge druge zanimljive informacije.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Gastronomija

Salatu samo treba napraviti na pravi način i može vam biti dovoljna sama i tijekom cijele godine. Kod salate je bitno da je šarena,...

Gastronomija

Recepti za ukusno osvježenje.

Gastronomija

Na 100 g namirnice, kokos sadrži čak 35 g masti i oko 350 kalorija.

Gastronomija

Neodoljivi spojevi ukusnih pića i začina.

Advertisement