Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Kuha, peče, prži, radi jogurt i džem?

Predstavljen Philips Multicooker – vaš najbolji prijatelj u kuhinji

Danas je u restoranu Kulinarijat sve bilo u znaku kuhanja. Philips Hrvatska predstavio je jedinstveni uređaj za kuhanje na hrvatskom tržištu – Philips Multicooker. Koliko je jednostavno kuhati u njemu i kako se sve koristi demonstrirale su poznate mame Ivana Husar, Belma Džomba i Zlata Muck. Uz poznate mame u Multicookeru su slana i slatka jela pripremale kreativne food blogerice Sanja Štrbac (Domaćica), Tamara Novaković (Bite my cake) i Andrea Cukrov (Voće i povrće).

Philips Multicooker jedinstveni je uređaj ovog tipa na hrvatskom tržištu, a njegove glavne karakteristike i posebnosti istaknula je Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa.

‘Philips Multicooker vam pomaže pripremiti slasne recepte koje su pripremale vaše mame i bake. Ovaj izuzetno zanimljiv kuhinjski uređaj ima 12 različitih programa za kuhanje i 22 postavke temperatura što ga samim time čini vašim najboljim prijateljem u kuhinji. Uz Philips Multicooker možete pripremati vaša najdraža jela, bilo kuhana, duboko pržena, pečena, pripremana na pari ili pirjana.’, kaže Božena Brnas.

Ukusnija hrana jednostavna priprema

Uz novi Multicooker kuhanje nikad nije bilo jednostavnije. Sve što trebate napraviti je ubaciti sastojke, namjestiti prikladnu opciju kuhanja i vrijeme te ostaviti Multicooker da napravi svoj posao – i to je to.

philips multicooker “Kod Philips Multicookera me oduševilo što se mogu pripremiti brzo i jednostavno razni recepti od ukusnih predjela, juha, mesa, povrće ili slasni deserti – i sve će ispasti savršeno, samo jednim pritiskom tipke.“, tvrdi Ivana Husar.

Zahvaljujući 3D tehnologiji zagrijavanja, toplina se ravnomjerno širi pa nema potrebe za neprestanim miješanjem. Dok posuda debljine 2mm jednoliko raspoređuje toplinu i sprječava da vam jelo zagori.

Spremni za posluživanje obroka u svako doba

Uz pomoć programa za održavanje topline do 24 sata, u svakom trenutku možete reći: “Jelo je gotovo!“ Nakon što je vaše jelo gotovo, Philips Multicooker automatski aktivira funkciju „KEEP WARM” i na taj način vaše jelo čeka vas spremno, jednako ukusno i toplo naredna 24 sata, a njegova svježina ostaje nepromijenjena sve dok ga ne odlučite servirati.
philips multicooker1Po čemu je poseban

Philips Multicooker HD3037 namijenjen je očuvanju okusa i aroma vašeg jela, zahvaljujući prilagodljivom ventilu za nadzor pare i kompjuteriziranom kuharskom sistemu. Uz Multicooker nema zagorenih zdjela, jakih mirisa i kuhinje prepune suđa koje treba oprati nakon skuhanog ručka jer sve se priprema u jednoj zdjeli zapremine 5L što je otprilike 6-8 porcija.

‘Kuha, peče, prži, radi jogurt i džem? To mi je bio prvi dojam, no ubrzo sam shvatila da je sve to moguće i da je kuhanje uz Multicooker kao da imate čarobni štapić. Ne samo da sve to možete u Multicookeru, već je kuhinja poslije čista jer se sve sprema u jednom loncu.’, izjavila je Belma Džomba.

philips multicooker belmaDodaci za lakše kuhanje

Philips Multicooker dolazi sa posebnom posudom za kuhanje na pari i drugim alatima koji će vam biti korisni u kuhinji: mjerna posuda, grabilice za tekuću i krutu hranu i silikonske rukavice. Također, uređaj možete koristiti bilo gdje zahvaljujući njegovim dimenzijama i kompaktnom dizajnu. Možete ga lako pomicati koristeći rotirajuću ručku koja se ne zagrijava.

‘Posebno me razveselio nastavak za kuhanje na paru. Kako imam malu bebu koja će uskoro jesti svoje prve namirnice ovo je idealan način da ih pripremim na najbolji i najkvalitetniji način.’, kaže Zlata Muck.

Kupnja bez rizika
Kupovina Multicookera kupovina je bez rizika! Dokaz tome je i akcija 60-dnevnog probnog roka koja je već započela i traje do 20.lipnja. Ukoliko proizvod ne ispunjava vaša očekivanja, nakon 60 dana probnog roka zajamčen je povrat novca. Cijena uređaja iznosi 899,00kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Zbog svoje prilagodljivosti klimatskim uvjetima, širom svijeta se uzgaja gotovo četrdeset vrsta graha.

Gastronomija

Planetarno popularni Jamie Oliver u prosincu nadahnjuje u svojim dvjema emisijama na kanalu 24Kitchen.

She Book Club

Jamie Oliver, jedan od najprodavanijih autora kuharica na svijetu, vraća se s najukusnijim receptima na bazi povrća.

Budi fit

10 savjeta kako zadržati težinu uz blagdansku trpezu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.