Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

L’Oreal Professionnel šamponi za kosu bez peruti

Osvoji Instant Clear Pure šampon protiv peruti.

Pojavljivanje peruti jedan je od problema s kojima se susreće sve više ljudi. Pod djelovanjem stresa, umora ili neravnoteže, vlasište dolazi do ubrzane proizvodnje Malassezia Ovalis, mikroskopske gljivice prisutne na vlasištu. Povećana proizvodnja dovodi do iritacije vlasišta koje reagira povećanom proizvodnjom stanica: pojavljuje se perut.Kako bi pomogao u rješavanju problema peruti L'Oréal Professionnel lansira dva nova Instant Clear šampona – Instant Clear Pure šampon za normalnu do masnu kosu i Instant Clear Nutrition šampon za suhu ili obojenu kosu.

Instant Clear Pure šampon za normalnu do masnu kosu

Smanjuje vidljivu perut već od prve aplikacije. Formula čisti kosu i vlasište te ga osvježava i umiruje. Kosa je nahranjena i sjajna nakon upotrebu. Formula: Cink Piritone i limunska kiselina hrane vlasište i odstranjuju perut s kose sklone mašćenju. Cijena (250 ml) je 94 kn.Instant Clear Nutrition šampon za suhu ili obojenu kosu

Smanjuje vidljivu perut već od prve aplikacije. Formula čisti kosu i vlasište te ga osvježava i umiruje. Kosa je nahranjena i sjajna. Formula: Cink Piritone i Incell hrane vlasište i odstranjuju perut sa suhe i obojene kose. U slučaju dodira s očima, odmah isprati. Cijena (250 ml) je 94 kn.

OSVOJI ŠAMPON

L'Oreal Professionnel vam poklanja 3 Instant Clear Pure šampona.

Ukoliko želite osvojiti ovaj poklon, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom CLEAR te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove mikroskopska gljivica koja je prisutna na vlasištu i do čije ubrzane proizvodnje dolazi uslijed stresa, umora ili neravnoteže?

Vaše prijave primamo do 18. veljače 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Dobitnice su Sandra Špiljar, Marijana Romić i Lea Barbarić. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Nerijetko nas gubitak kose, posebice ako ga mjesecima primjećujemo, zabrinjava.

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o boji kose, postoje osobe koje vole eksperimentirati, a postoje i oni koji vole igrati na sigurno.

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Savjeti i preporuke

Mnoštvo je razloga koji mogu dovesti do promjena u teksturi i izgledu kose te prouzročiti možda i veće probleme, ali na našu sreću rješenja...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.