Lady Gaga za H&M

Švedski highstreet brand kroz godine se pokazao kao meka udobne, kvalitetne i cijenom prihvatljive odjeće. Iako se H&M na prvi pogled ne čini kao mjesto na kojem kupuje Lady Gaga – ekstravagantna predstavnica pop culture, koja je još jučer javnost šokirala letećom haljinom, ipak se odlučila na suradnju s ovim modnim divom.

Ne samo da će popularna pjevačica prerezati vrpcu na otvorenju H&M trgovine na Times Squareu ovog četvrtka, već će ovo događanje poslužiti kao prilika za promociju njezinog dugo očekivanog albuma ARTPOP. Tako će na taj dan svi obožavatelji Lady Gage imati priliku obogatiti svoju glazbenu kolekciju s njezinim novim albumom i to po cijeni od 9.95 američkih dolara. Akcija će se odvijati u 175 trgovina diljem SAD-a do isteka zaliha.

lady gaga tekst‘Ovo je uistinu prekretnica za H&M koji je napokon dobio svoje mjesto u samom centru New Yorka u impresivnom neboderu koji imponira svojom rasvjetom i budi strahopoštovanje’, izjavio je predsjednik američke podružnice H&M-a, Daniel Kulle.

Ova dinamična trgovina na 42 000 kvadrata predstavlja zadnji krik tehnologije pa će tako jedan od njezinih dijelova biti i digitalna modna pista, kao i brojni LED displeji.

times tekst 1Naše će, pak, dame razveseliti činjenica da danas u H&M trgovine dolazi nova kolekcija s potpisom Isabel Marant. Kolekcija će biti dostupna u 250 trgovina i u web shopu H&M-a, a obuhvatit će odjeću i modne detalje za žene i tinejdžerke te kolekciju muške odjeće. Slavna dizajnerica opravdala je očekivanja svojih fanova te u raskošnoj kolekciji za jesen i zimu ponudila zaista širok spektar proizvoda za žene i muškarce te izrazito nosive komade. Ovo će ujedno biti prvi put da Marant kreira za muškarce.

Njezin boho stil savršeno se odražava na hlačama na vezanje, udobnim majicama, čupavom ogrtaču te glomaznoj vesti, dok šljokaste hlače i zlatni komadi pokazuju ‘Marant curu’ u šik izdanju.