Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Lafaboo webshop gdje igra nikada ne prestane

Jučer je u veseloj atmosferi predstavljen Lafaboo prvi webshop s dječjim igračkama koje zovu na igru, potiču kreativnosti, a mašti dopuštaju da se rasplamsa.

Lafaboo je mjesto koje objedinjuje četiri velika svjetska branda igračaka Le Toy Van, Lilliputiens, Janod i Petticollin.

Svim brandovima zajednička je iznimna briga za sigurnost djece, pa su tako Le Toy Van igračke poznate po tome da nemaju nikakvih dodataka, te puštaju djecu da razvijaju razne vještine onda kada su razvojno sami za to spremni.

Petticollin je inače najstarija francuska tvornica igračaka, koji su svoju prvu bebu lutku proizveli davne 1912. godine. Danas svoje igračke proizvode od plastike proizvedene na bio bazi porijeklom od škroba, te su odjevene u odjeću od organskog pamuka.

Za one najmlađe tu su brandovi Janod i Lillipitiens. Janod, je brand s vrlo raznolikom ponudom do didaktičkih igračaka do društvenih igara, dok je Lilipitiens, belgijski branda kojeg je osmislila grupa od 5 mama i tako su nastali šareni likovi s puno osjetilnih poticaja za najmlađe bebe.

noina arka

Sve ove predivne igračke, za domaće tržište okupio je na jednom veselom mjestu Lafaboo webshop,koji osim iznimne preglednosti i jednostavnog korištenja nudi dostavu i zamatanje odabranih poklona. Za sve one koji žive užurbanim ritmom, a imaju djecu koja se vole družiti, pa su tako i česti gosti njihovih rođendana, Lafaboo ima izvrsno rješenje, naime, na stranici je moguće kreirati svoj vlastiti rođendanski podsjetnik gdje posjetitelji webshopa imaju mogućnost sastavili svoju listu želja za njima važne mališane.

Lafaboo je mjesto na kojem igra nikada ne prestaje, u to se možete i sami uvjeriti na www.lafaboo.com

Više

Obitelj

Igračke koje prate rast i razvoj djece su one koje su prikladne za njihovu dob i koje potiču njihov intelektualni, emocionalni i fizički razvoj.

Obitelj

Proizvod je potpuno siguran za vašu bebu jer je izrađen od visokokvalitetnog prehrambenog silikona i drva, ne sadrži BPA, lateks i ftalate, te je...

Obitelj

Božić je pred vratima, vremena je sve manje, a i samo znate da se, osim slatkiša, mališani najviše vesele igračkama.

Zanimljivosti

Ovih blagdana Lidl je ponovno mislio na one najmlađe i još jednom pripremio bogatu ponudu različitih drvenih, edukativnih i kreativnih igračaka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.