Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Lakovi s potpisom Kate Moss

Darujemo vam Rimmel poklon paket

Želite profesionalni izgled, salonski sjaj noktiju bez pogrešaka, paletu trendovskih boja i dizajn Kate Moss na svojim noktima?

Rimmel vam predstavlja svoj novi i poboljšani lycra lak za nokte u kolekciji Salon Pro – prvi takve vrste koji daje završni gel sjaj. U suradnji s ikonom stila Kate Moss, Rimmel je razvio 12 novih boja i omogućio da od sada lak prilagodite svojem raspoloženju.‘Volim Rimmel nove Salon Pro lakove jer daju izuzetan dugotrajni sjaj bez potrebe posjeta salonu. Velika četkica omogućuje nanošenje izuzetno lako i s velikom preciznošću. Predivno je što možemo ovakav profesionalni izgled dobiti kod kuće.’, navodi i sama Kate Moss.

‘Stvaranje mojih 12 nijansi bilo je jako zabavno kao i sami lakovi. Kao i kod glazbe, različite boje odgovaraju različitim raspoloženjima – trenutno sam u raspoloženju Hip-Hop – što se najbolje vidi u narančasto-crvenoj boji koja se nalazi u kolekciji.’, dodaje poznata manekenka.Profesionalni izgled

S lycra formulom ovi lakovi kombiniraju sve prednosti profesionalne 5-stupanjske manikure. Lakim nanošenjem praktičnim velikim kistom možete dobiti osnovni premaz, gornji sloj i gel završetak, sve u jednom. Nova formula otporna je na udarce te daje manikuri profesionalan izgled u trajanju do 10 dana.Elegantan novi dizajn s ergonomski oblikovanom crnom kapicom omogućuje jednostavno rukovanje. Prozirna bočica daje pogled na boju iznutra, a svaka od nijansi nosi potpis Kate Moss. Sve su bočice, kao konačni završni dodir, ukrašene kultnom Rimmel krunom na vrhu poklopca.

Preporučena maloprodajna cijena 34,90 kn

OSVOJITE RIMMEL POKLON PAKET

Rimmel vam poklanja 4×1 poklon paket za uljepšavanje.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom RIMMEL te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koja poznata manekenka je sudjelovala u stvaranju Salon Pro lakova za nokte?

Vaše prijave primamo do 17. svibnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su: Valentina Milšinović, Zorana Rukavina, Lucija Slatina i Lorena Leljak. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Elizabeth Arden ponosno predstavlja Eight Hour® HydraPlay™ Skin Perfecting Daily Moisturizer, revolucionarnu dnevnu hidratantnu kremu koju su osmislili isti vizionari koji stoje iza legendarne...

Beauty report

U različitim beauty rutinama, skincare se tradicionalno koristio radi poboljšanja izgleda lica i kože.

Budi fit

Ne postoji pojava toliko benigna i česta, a opet toliko omražena kod pripadnica ženskog roda kao što je celulit.

Darivanje

Cijela regenerativna intenzivna linija hrani sve sušu i osjetljivu zrelu kožu, jača zaštitnu funkciju kože, poboljšava čvrstoću kože i intenzivno je hidratizira.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.