Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Ledeno slatko zadovoljstvo

Osvježenje u ledenoj kavi!

Kava – vječna budilica, ponekad gorka, ali uvijek slatka za popiti. Jedan od najstarijih rituala koji po primopredaji potječe od etiopskog plemena Galli od sada se može piti i hladna.

Ako želite osvježenje po toplom vremenu sada može biti i kofeinsko. Najveća hrvatska tvornica kave Franck izdala je svoju verziju ukusne ledene kave – Franck caffe Ice coffee. Receptura se razvijala četiri mjeseca dok se nije postigao savršen omjer arome, topivosti, kave i mlijeka.

Najviše se radilo upravo na topivosti jer se prah različito otapa u toploj i u hladnoj vodi. Ipak postigao se odgovarajući učinak te će se Franck ledena kava ravnomjerno rastopiti u ukusan napitak.

Za buduće ideje i uspomene!

Sada dok s prijateljicama sjedite na terasi u toplom popodnevu, pripremate se raspredati o nedavnim događajima i budućim željama, zašto si ne pripravite osvježenje u obliku ledene kave? Na taj način ćete se razbuditi i osjećati kao nova, spremna za ideje, smijeh i odmor.

Ledenu kavu možete piti i sa zanimljivim dodatcima. Ako ste sladokusac kuglica sladoleda uvijek je dobrodošla ili možda malo tučenog vrhnja za potpuni slatko gorki dojam osvježavajućeg trenutka uz ledenu kavu!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

3 savjeta za istinsku ljepotu lica.

Gastronomija

Ostaci hrane od jučerašnjeg obroka, višak hrane koji niste uspjeli pojesti u restoranu ili višak namirnica od kada ste spravljali ručak sutradan mogu s...

Zanimljivosti

Osim što bacanje hrane ne pridonosi ni kućnom budžetu, loše djeluje i na planet.

Dobar posao

Kada sam išao na Olimpijske igre svaki sportaš je imao svoj jelovnik koji se slagao u skladu s trenerima, liječnicima i nutricionistima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.