Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Ledeno slatko zadovoljstvo

Osvježenje u ledenoj kavi!

Kava – vječna budilica, ponekad gorka, ali uvijek slatka za popiti. Jedan od najstarijih rituala koji po primopredaji potječe od etiopskog plemena Galli od sada se može piti i hladna.

Ako želite osvježenje po toplom vremenu sada može biti i kofeinsko. Najveća hrvatska tvornica kave Franck izdala je svoju verziju ukusne ledene kave – Franck caffe Ice coffee. Receptura se razvijala četiri mjeseca dok se nije postigao savršen omjer arome, topivosti, kave i mlijeka.

Najviše se radilo upravo na topivosti jer se prah različito otapa u toploj i u hladnoj vodi. Ipak postigao se odgovarajući učinak te će se Franck ledena kava ravnomjerno rastopiti u ukusan napitak.

Za buduće ideje i uspomene!

Sada dok s prijateljicama sjedite na terasi u toplom popodnevu, pripremate se raspredati o nedavnim događajima i budućim željama, zašto si ne pripravite osvježenje u obliku ledene kave? Na taj način ćete se razbuditi i osjećati kao nova, spremna za ideje, smijeh i odmor.

Ledenu kavu možete piti i sa zanimljivim dodatcima. Ako ste sladokusac kuglica sladoleda uvijek je dobrodošla ili možda malo tučenog vrhnja za potpuni slatko gorki dojam osvježavajućeg trenutka uz ledenu kavu!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Noć je, tišina, svi spavaju… Samo vi bosim nogama tapkate prema hladnjaku tjerani  neodoljivom željom da nešto pojedete.

Gastronomija

Zagreb Burger Festival se sprema zasjati i zamirisati neodoljivim mesnim mirisima od 8. do 18 rujna na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Gastronomija

Mediteranska prehrana jedna je od najpopularnijih, a mogli bismo reći i da je više od same prehrane.

Gastronomija

Recept za jednostavne i ukusne polpete od tikvica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.