Njegujući bogatu hrvatsku kulinarsku tradiciju, Ledo je na tržište lansirao tri nova specijaliteta. Tradicionalni Ledo štrukli, praktični, jednostavni za pripremu i nadasve ukusni, sada su obogaćeni novim okusima, a jednako prijaju kao toplo predjelo, glavno jelo ili kao desert.
Novi Ledo štrukli s nadjevom od sira preliveni vrhnjem, voćni štrukli s nadjevom od sira i višanja preliveni vrhnjem, te štrukli s nadjevom od sira i slaninom također preliveni vrhnjem nalaze se u praktičnom pakiranju u pliticama spremnim za pečenje i serviranje za samo 30 minuta.
Mekani, nježni i podatni
Autohtoni hrvatski specijalitet, štrukli, jedno su od najpoznatijih jela sjeverozapadne Hrvatske. Prema originalnom receptu, tijesto za njih razvlači se ručno te se puni svježim kravljim sirom. Tajna omiljenosti ovog jela leži u bezbroj mogućnosti pripreme pa tako, osim originalnih slanih verzija, postoje i štrukli sa slatkim nadjevima.
Mekani, nježni i podatni za nepce štrukli su jelo svjetske slave koje niti jednog gosta ne ostavljaju ravnodušnim, stoga su izvrsni Ledo štrukli pravi izbor kada je potrebno oduševiti goste ili kada se jednostavno želite fino pogostiti u svome domu.
Zimska zaštita organizma
Osim gastronomskog užitka štrukli nose i brojne druge, nutritivno vrijedne sastojke. Svježi kravlji sir je vrijedan izvora kalcija – čuvar zdravih i snažnih kostiju i zubi. No, i ostali sastojci poput vrhnja, slanine i višanja imaju svoje učinke. Vrhnje i slanina izvor su energije, ali ujedno osiguravaju važne vitamine B skupine te željezo i cink bitne za normalno funkcioniranje organizma i jačanje imunološkog sustava koji je osobito zimi stavljen na kušnju. Višnje obiluju vitaminom C, prvakom u borbi protiv viroza.
Ledo štrukli u tri nova okusa i u praktičnom pakiranju olakšat će svaku nedoumicu koja počinje s pitanjem "Što bismo danas jeli?".
Novi Ledo štrukli s nadjevom od sira preliveni vrhnjem, voćni štrukli s nadjevom od sira i višanja preliveni vrhnjem, te štrukli s nadjevom od sira i slaninom također preliveni vrhnjem nalaze se u praktičnom pakiranju u pliticama spremnim za pečenje i serviranje za samo 30 minuta.
Mekani, nježni i podatni
Autohtoni hrvatski specijalitet, štrukli, jedno su od najpoznatijih jela sjeverozapadne Hrvatske. Prema originalnom receptu, tijesto za njih razvlači se ručno te se puni svježim kravljim sirom. Tajna omiljenosti ovog jela leži u bezbroj mogućnosti pripreme pa tako, osim originalnih slanih verzija, postoje i štrukli sa slatkim nadjevima.
Mekani, nježni i podatni za nepce štrukli su jelo svjetske slave koje niti jednog gosta ne ostavljaju ravnodušnim, stoga su izvrsni Ledo štrukli pravi izbor kada je potrebno oduševiti goste ili kada se jednostavno želite fino pogostiti u svome domu.
Zimska zaštita organizma
Osim gastronomskog užitka štrukli nose i brojne druge, nutritivno vrijedne sastojke. Svježi kravlji sir je vrijedan izvora kalcija – čuvar zdravih i snažnih kostiju i zubi. No, i ostali sastojci poput vrhnja, slanine i višanja imaju svoje učinke. Vrhnje i slanina izvor su energije, ali ujedno osiguravaju važne vitamine B skupine te željezo i cink bitne za normalno funkcioniranje organizma i jačanje imunološkog sustava koji je osobito zimi stavljen na kušnju. Višnje obiluju vitaminom C, prvakom u borbi protiv viroza.
Ledo štrukli u tri nova okusa i u praktičnom pakiranju olakšat će svaku nedoumicu koja počinje s pitanjem "Što bismo danas jeli?".
You must be logged in to post a comment Login