Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Cockta
Cockta

Predstavljamo

Legendarna Cockta u kombinaciji lagane gorčine tonika

Cockta Black Tonic ne prati trendove, ona ih stvara

Cockta je piće koje većina nas pamti po djetinjstvu, ali i neopisivo slatkom okusu. Stoga onima kojima ipak treba mala doza gorčine, predstavljamo potpuno novi, revolucionarni okus Cockta Black Tonic. Jedinstvena kombinacija Cockte i tonika, s obiljem iznimnih karakteristika, predstavlja potpuno novi segment tržišta crnih bitter tonika. Njen jedinstveni sadržaj savršeno je nadopunjen ekskluzivnom i elegantnom te sto posto razgradivom crnom staklenom bocom, dizajniranom posebno za Cocktu Black Tonic od strane renomirane španjolske agencije PointBleu.

Prepoznatljiv okus klasične Cockte, koja je jedno od najprepoznatljivijih i najprodavanijih gaziranih pića u regiji, skladno je nadopunjen kininom i kofeinom, koji se pojavljuju po prvi puta u više od 60 godina staroj tradiciji brenda Cockta.

Novo osvježenje s prirodnim sastojcima

Šareni sadržaj odlikuje luksuzni koktel bilja bez umjetnih bojila, fosforne kiseline ili sirupa od fruktoze ili glukoze, a kreativno je začinjen i s ekstraktom grejpa koji zaokružuje okus pića kreirajući vrlo primamljivu cjelinu. Svojim izgledom i sadržajem Cockta Black Tonic snažno se ističe i izdvaja iz postojeće šire ponude. Prve reakcije kupaca, koji su odmah prihvatili i usvojili novi okus, pokazuju da Cockta Black Tonic nudi vrhunski doživljaj koji budi i miluje osjetila.

COCKTA_BT_cocktail_limone

Elegantna i zavodljiva vizura Cockta Black Tonic boce

Kao šećer na kraju, ekskluzivna staklena boca obojena je u prestižne crne i ljubičaste nijanse, i to posebnom tehnologijom tijekom faze proizvodnje. Sofisticirani dizajn povjeren je priznatoj španjolskoj agenciji PointBleu te kreiran imajući na umu gospodu 21. stoljeća. Boca ima vrlo elegantan oblik, pojačan kontrastom između vitkog tijela i jakog vrata boce. Tamno staklo otkriva tajanstven karakter koji, u kombinaciji s kromiranom etiketom i primjesom električno žute, podsjeća na zlatno doba buntovne gospode u stilu Jamesa Deana.

Cockta Black Tonic također je dostupna u bocama od pola litre i 1,5 litre, koje su napravljene od djelomično reciklirane plastike.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Cockta je jedinstveno piće koje ostaje vjerno svojoj prirodi unatoč trendovima koji dolaze i prolaze.

Trendovi

SAN CLEANSE Repair tonik za masnu kožu i kožu sklonu aknama s niacinamidom, alantoinom, borovicom i sabal palmom je bogati ovlaživač kože lica.

Predstavljamo

Kombinacija gina i tonika ima veoma bogatu prošlost, koja seže gotovo 200 godina unatrag, a osmišljena je od strane britanskih vojnika

Savjeti i preporuke

"Ujutro čim ustanem, umijem lice i operem zube. Tako sam naučena i to je jedino što me može razbuditi.“

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.