Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Lijepa i zdrava kosa nakon svakog pranja

Zajedno s revolucionarnim šamponom, stručnjaci Pantene Pro-V razvili su i liniju balzama sa sustavom očuvanja keratina

Svaka žena zna da nepravilno, kao i prečesto sušenje fenom, tapiranje i bojenje mogu oštetiti kosu. Ali suha, oštećena kosa bez sjaja ponekad može biti rezultat nekih drugih čimbenika. Pantene Pro-V uvodi šampone s formulom najnovije generacije. Klinički dokazana formula sprječava oštećenja koja nastaju djelovanjem minerala sa snažnim oksidativnim svojstvima, kao što je bakar. Na taj način postiže se zdrava kosa koja je ujedno i ljepša iz pranja u pranje.

Rješenje: tehnologija  Antioxidant Damage Blocker

U sklopu istraživanja znanstvenici su razvili tehnologiju Antioxidant Damage Blocker, s antioksidansima koji pomažu blokirati štetne minerale. Formula na bazi te tehnologije sadrži EDDS – inteligentni ‘mineralni magnet’ koji aktivno cilja i pomaže neutralizirati višak bakra u kosi, kako bi spriječio nastajanje štete. Umjesto čekanja da slobodni radikali nastanu prije nego ih napadne, EDDS zapravo pomaže spriječiti njihovo nastajanje i štiti jezgru vlasi, čuvajući njenu proteinsku strukturu. Od prvog pranja, klinički testirana formula smanjuje udio bakra u kosi, pomažući sačuvati prirodnu ljepotu svake vlasi kako biste svakoga dana mogli uživati u  prekrasnoj kosi.

Zajedno s revolucionarnim šamponom, stručnjaci Pantene Pro-V razvili su i liniju balzama sa sustavom očuvanja keratina, koji cilja oslabljena područja i formira tanki zaštitni sloj cijelom duljinom svake vlasi, od korijena do vrhova. Ova tehnologija sprečava lomljenje i ispadanje kose uzrokovano lomljenjem, a kad se kombinira sa šamponom, donosi snažniju, vidljivo zdraviju, ljepšu kosu sa svakim pranjem.

pantene

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Kako postići da su usne putene, mekane i zavodljive – evo nekoliko savjeta.

Savjeti i preporuke

Hladnoća izvana i suhi zrak grijanih prostorija najveći su neprijatelj vaše kose.

Savjeti i preporuke

Jako sunce, UV zračenje, slana ili klorirana voda, znoj, zaštitne kreme i pijesak utječu na našu kosu te je često ostavljaju suhom i teškom.

Beauty report

Opće je poznato da se zdrava kosa smatra manifestacijom moći te da kao takva odašilje u svijet poruku snage i ambicije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.