Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Liposukcija bez noža

Med2Contoure u ordinaciji Dr. Vladimira Borića

Sve je bliži trenutak kada ćete se skinuti u kupaći kostim, a još uvijek se ne možete riješiti nakupina celulita iako se zdravo hranite i vježbate? Možda vam treba samo mali poticaj, nešto što bi vas brzo riješilo neželjenih centimetara, a kasnije bi se zdravim životom potrudili da se nikada ne vrate. U tome vam može pomoći tretman Med2Contourom, takozvana liposukcija bez noža koju doslovno možete obaviti u pauzi za ručak.

S ovim jedinstvenim tretmanom upoznali smo se u Specijalističkoj ordinaciji za estetsku i maksilofacijalnu kirurgiju Dr. Vladimira Borića. Naš ugledni estetski kirurg odnedavno u svojoj ponudi ima i tretmane Med2Contourom, jedinim uređajem na svijetu za oblikovanje tijela koji omogućuje trajne rezultate.  


Dr. Vladimir Borić sa svojim stručnim timom

Radi se o jedinstvenom, potpuno sigurnom i bezbolnom medicinskom tretmanu koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela kod žena i muškaraca. Tretman Med2Contourom je kombinacija ultrazvučne terapije, vakum masaže i limfne drenaže. Time se postiže preoblikovanje tijela, zateže se i učvršćuje koža te se izglađuju neravnine na problematičnim područjima uzrokovane celulitom.

Osim toga potiče se cirkulacija i omogućava dodatna prokrvljenost tretiranog područja. Uz nastavak zdravog životnog stila tretman klijentu daje trajne rezultate koji su najbliži rezultatima operativne liposukcije.

Med2Contour radi na osnovi patentirane tehnologije. Tretman Med2Contour započinje otvaranjem limfnih čvorova. Nakon što se potakne rad limfnog sustava, slijedi borba s masnim stanicama ugodnom, toplom masažom uz pomoć posebno oblikovanog aplikatora. Koristi svjetski patentirani aplikator s dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave i vakum pumpu koja tokom ultrazvučnog tretmana fiksira i usisava masno tkivo koje se tretira.Lokalno djeluje na masne stanice te tako ne oštećuje okolno tkivo, a u dubini stvara sitne mjehuriće koji uslijed faze kompresije i dekompresije implodiraju te na taj način oštećuju masnu stanicu, ispuštaju se masne kiseline i trigliceridi. One se zatim apsorbiraju i preko limfnih i krvnih žila transportiraju jetri. Ultrazvuk i masažna terapija tokom tretmana zagrijavaju ciljana, problematična područja i na taj način potiču izlučivanje viška toksina i masti.

Područja Med2Contour tretmana
• Lokalizirano masno tkivo
• Jahačke hlače
• Donji dio leđa
• Trbuh
• Stražnjica
• Bokovi
• Ruke
• Tvrdokorni celulit
• Područja zahvaćena celulitom
• Područje grudnjaka na leđima

Tretman je neinvazivan, bezbolan, učinkovit i siguran. Pruža iznimnu ugodu koja se opisuje kao vruća dubinska masaža tijela ili 'hot stone' masaža. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, nakon samo 45 minuta tretmana izgubi se do 2,5 centimetra obujma tretiranog područja, dok je za najbolje rezultate potrebno napraviti 3 do 5 tretmana. Već nakon prvog tretmana pacijenti bez bolova mogu odmah nastaviti sa svojim normalnim aktivnostima. Uz dosta sna i vježbanja, prehrana je vrlo bitna. Stoga obratite pažnju na sljedeće: važno je da tri dana u prehrani izbjegavate sve kratkolančane ugljikohidrate. Ukoliko bi se konzumirali brzo iskoristivi ugljikohidrati postoji rizik da se otpuštena masnoća u tijelu pohrani na drugom mjestu. Nakon tri dana razina masnoća se smanji te se ugljikohidrati mogu ponovno konzumirati do idućeg tretmana.

Važno je istaknuti da su rezultati postignuti u kliničkim studijima bili i do 20 cm smanjenje obujma na pojedinom području tijela. Osim gubitka centimetara na tretiranom području koža je zaglađenija, mekša i pomlađena. Med2Contour je dokazano najbolja i prva prava alternativa operativnoj, kirurškoj liposukciji.


Nikola Gačić, stručnjak za tretmane Med2Contourom

Sigurnost ovog tretmana potvrđena je od vodeće svjetske agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja U.S. Food and Drug Administration, a odobrila ga je i Europska unija te posjeduje CE0476 European Medical Certification. Med2Contour je najugodniji tretman oblikovanja tijela.

Na najvećem svjetskom godišnjem kongresu fokusiranom na estetsku medicinu 'Aesthetic awards' održanog 2011. i 2012. u Las Vegasu Med2Contour je dvije godine zaredom od stručne komisije kongresa dobio prvu, prestižnu nagradu za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela.Dr. Borić objasnio nam je kako prije tretmana, kao i prije bilo kojeg operativnog zahvata u njegovoj ordinaciji pacijenti prolaze individualnu konzultaciju i detaljno savjetovanje sa liječnikom. Pojašnjavaju se mogućnosti koje nudi Med2Contour tretman i odgovara se na pitanja klijenta.

Nakon toga se analiziraju područja tretiranja, mjeri se područje tretiranja i ti se podaci arhiviraju. Za svako područje tretiranja postoji poseban Med2Contour program koji se prilagođava individualnim potrebama klijenta.Takav pojedinačni pristup omogućava i kombinaciju klasične liposukcije i ovog revolucionarnog tretmana.

Tretman Med2Contour razvijen je kako bi pomogao umjereno do pretjerano pretilim muškarcima i ženama koji žude za boljom tjelesnom formom, a za one s ozbiljnijim problemima s debljinom većinom se predlaže operativni zahvat ili već spomenuta kombinacija.

Mjere opreza

Tretman ne preporučamo ljudima koje muče bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantacije organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove.

Tretman se ne preporučuje osobama s bolesnom jetrom kao i svima onima koji imaju neka kožna oboljenja.Na prvom dolasku na Med2Contour tretman u ordinaciju Dr. Vladimira Borić klijent dobiva besplatno savjetovanje, a o tome kako se već sutra riješiti suvišnih centimetara više saznajte na www. estetskakirurgija.com. Specijalističke ordinacija za estetsku i maksilofacijalnu kirurgiju Dr. Vladimira Borića.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Opusti se kao nikada prije uz FOREO skin tech uređaje! Tvoj jedinstveni SPA trenutak nadohvat ti je ruke.

Darivanje

Hairstyle News festival, uz frizerska događanja u Parizu, Londonu, Bologni i Düsseldorfu, ističe se kao jedno od najdugovječnijih i najznačajnijih događanja u frizerskoj industriji...

Savjeti stručnjaka

Ovaj inovativni timski pristup ne samo da postavlja nove standarde u liječenju pacijenata u Hrvatskoj, već teži postati centar izvrsnosti za čitavu regiju.

Zanimljivosti

Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju.

Advertisement

Trendovi

Liposukcija bez noža

Novu tehnologiju mršavljenja radio valovima predstavio je beauty centar Bambina.
Beauty centar Bambina, luksuzno opremljen zagrebački salon koji se nalazi na samom Trgu bana Jelačića, predstavio je trenutni svjetski hit u mršavljenju – holivudski tretman liposukcije bez noža koji se izvodi novom tehnologijom pomoću radio valova. Budući da se radi o brzom, jednostavnom i potpuno bezbolnom tretmanu nekirurške liposukcije tijela, među korisnicama ove usluge tretman je u Bambini dobio još i naziv 'topi me nježno'.

Tretman se izvodi radiofrekvencijskim laserom Accent XL koji kombinira unipolarnu tehnologiju radio valova s mehaničkom i na taj način poboljšava limfnu cirkulaciju, a Bambina beauty centar je jedan od rijetkih zagrebačkih salona koji posjeduje ovaj uređaj.

Na prezentaciji te nove metode mršavljenja prisustvovala je i poznata pjevačica i voditeljica Sanja Doležal koja je i sama prije par tjedana započela s nizom 'topi me nježno' tretmana kako bi do ljeta vratila svoju mladenačku figuru tijela.Ovaj holivudski tretman liposukcije bez noža trenutno je najučinkovitija metoda rješavanja celulita i masnog tkiva. Za njime su poludjele sve hollywoodske dive, a laser Accent XL kojim se tretman i izvodi, promoviran je svojevremeno i u seriji Reži me , kao i u mnogim najpoznatijim svjetskim magazinima. U beauty centru Bambina, koji na području uljepšanja tijela uspješno djeluje već 20 godina, isprobale su ga i mnoge naše domaće zvijezde.Sanja Doležal je do sada bila ukupno na ova tri tretmana liposukcije bez noža i ističe da je već kod prvog tretmana bila vidljiva razlika u naslagama masnoća oko trbuha. ''Tretman je bezbolan, ne oduzima puno vremena s obzirom da ga se radi jednom tjedno. Naravno, najbolji će biti rezultati nakon nekoliko puta tretmana i kombinacije pravilne prehrane'', ističe Sanja Doležal.

Brzo i nježno djelovanje – do 6 cm manje već nakon prvog tretmana

Već pri prvom tretmanu opseg tretiranog područja (struk, trbuh, bedra) vidljivo se smanjuje, čak do 6 cm smanjuje salo i celulit nakon samo prvog postupka. Uklanja najmrskije ženine neprijatelje, celulit i nataloženo salo, učvršćuje i pravilno zateže višak kože koji je posebno vidljiv na trbuhu nakon poroda ili veće prekomjerne tjelesne težine. Istovremeno ubrzava lokalni metabolizam, krvnu i limfnu cirkulaciju, a najbitnije od svega, potpuno je bezbolan, ugodan i efikasan.

Prilikom tretmana, radio valovi djeluju na membrane masnih stanica, koje pucaju i tope se, prelaze u tekuće stanje i dalje se razgrađuju na trigliceride, digliceride i slobodne masne kiseline. One tada ulaze u krvožilni i limfni tok, te putem mokraće odlaze iz organizma.Topi me nježno ima dvostruki efekt, trenutačni i naknadni. Prvi efekt je vidljiv odmah nakon tretmana s nevjerojatnim učinkom smanjenja obujma od dva do šest centimetara, dok je naknadni efekt vidljiv nakon dva do tri mjeseca, kada se nastavljaju gubiti centrimetri na tretiranom području. S obzirom da se radi o nekirurškoj metodi liposukcije, nema rezova, šavova, niti potrebe za anestezijom i klasičnim oporavkom, pa se klijent odmah nakon tretmana može vratiti ili kući ili na posao.

Demonstracija Izvora mladosti – lifting i pomlađivanje lica u svega pola sata

Zahvaljujući novoj tehnologiji koju posjeduje Bambina, moguće je u samo jednom tretmanu, koji vremenski traje svega 30-ak minuta, drastično pomladiti lice uz pomoć lifting tretmana Izvor mladosti. Izvedba i učinci ovog tretmana demonstrirani su prigodom same prezentacije beauty centra Bambina. Naime, ovim tretmanom potiče se trenutačni rast novih stanica, također bez estetskih zahvata. Ova je metoda idealna za područja koja odaju početak starenja jer se njime zatežu vrat, dekolte, nazolabijalne bore i spuštene obrve.

Spa SHR – zauvijek zbogom dlačicama

Salon Bambina je također poznat i po laserskom postupku depilacije. Glavna prednost te depilacije je da je ona trajna, bezbolna, ne ostavlja tragove niti crvenilo, a uspješno tretira i svijetle i lanugo dlačice, za razliku od uobičajenih postupaka kod kojih su rezultati vidljivi isključivo na tamnim dlačicama.U Bambini se spomenuta depilacija (Spa SHR) izvodi uz pomoć lasera četvrte generacije i bilježi velik interes prvenstveno kod klijentica mlađe generacije. Laser rješava problem urastanja dlaka, a koža postaje glatka i nježna. Nema naknadnih prištića, cvenila niti ikakvog drugog oblika iritacije. Za potpuni zbogom dlačicama potrebna je kura od ukupno 6 tretmana, a njome se mogu tretirati svi tipovi kože i kod žena i kod muškaraca.

 Ostale usluge Bambina beauty centra:
  • tretmani njege lica i tijela
  • ugradnja i dizajn umjetnih noktiju
  • detoksikacija organizma-Aqua detox
  • ručna limfna drenaža
  • minival trepavica
  • masaže
  • pedikura – medicinska i estetska
  • depilacija, klasična i brazilska
  • pomlađivanje, popunjavanje bora i usnica

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Odemo na depilaciju i onda se mučimo s crvenilom i urastanjem dlačica. Mora li to biti tako?

Seks

Jeste li i vi jedna od onih koje smatraju kako je 'normalno' da muškarac vodi glavnu riječ u krevetu, a žena uživa?

Duh i tijelo

Sjedite više od pola dana, i na poslu i doma. Nemate vremena za rekreaciju pa vaš organizam zbog toga pati: tromi ste, blijedi i...

Savjeti i preporuke

Za razliku od ostatka tijela, koža dekoltea je tanja i osjetljivija, pa samim time zahtjeva više pažnje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.