Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Ljepota izvire iz aromaterapije

Osvojite poklon paket s preparatima koji masiraju nježno, a djeluju snažno.

Mir, opuštanje te ljepota duha i tijela dobrodošli su u svakodnevnom životu. Komponente koje čovjeka čine zdravim, lijepim i sretnim se više ne gledaju odvojeno, već se osoba promatra kao prekrasna i zadovoljna cjelina.

Na tim pretpostavkama leži i aromaterapija koja promatra čovjeka kao cjelinu, spoj fizičkog s energetskim tijelom satkanim od emotivnog, mentalnog i duhovnog omotača – holističke cjeline. Tako je sve u prirodi i uređeno preko naših pet osjeta: vida, sluha, okusa, opipa i njuha da djeluje na nas kao cjelinu.

Kroz pet tjedana nagradne igre na našem portalu moći ćete osvojiti poklon pakete koji se sastoje od holističkih aromaterapeutskih pripravaka za masažu, proizvoda za mršavljenje i čišćenje tijela – Nutramax spirulina te preparata iz LPG kozmetičke linije bazirana na endermologiji.

Ovaj tjedan poklanjamo vam poklon paket elementa ZEMLJE:

1. Adipose Cellulite Release Cream
– krema za tijelo (323,80 kn)
2. Total Eye Care – krema za lice u vrijednosti (290,92 kn)
3. Nutramax spirulina – bočica od 100 tableta (95 kn)
4. Masažni pripravak Element Zemlja – 100 ml (200 kn)Element Zemlja

Element Zemlja povezan je sa stvaranjem i održavanjem fizičkog nivoa. U biljnom svijetu ona predstavlja hranu i obilje, a na suptilnoj ljudskoj emotivnoj sferi ona predstavlja održavajući element. Povezan je sa simpatijom, podrškom, skrbi, obavezama i zajedništvom. Osoba s obiljem energije Zemlje je pozitivna, otvorena, empatična, pruža osjećaj sigurnosti. Ona djeluje usklađeno, psihički i emotivno vrlo stabilno, snažno s punim potencijalom i uspjehom.

Elementi se mogu i izbaciti iz ravnoteže, pa ako element Zemlje nije balansiran na emotivnoj sferi osoba može biti previše zabrinuta, previše zaštitnička i sl. U području uma ili intelekta, ako je on raspršen, konfuzan, a proces razmišljanja otežan, mogu se javiti i depresivni osjećaji zbrkanosti i rastresenosti. Tada je Element Zemlje također u neravnoteži.

Ako zanemarujemo sebe, nemamo nikad vremena za opuštanje ili pak previše brinemo o drugima ili smo emocionalno ovisni o drugima, tada nesvjesno potičemo dodatan poremećaj elementa Zemlje na svim suptilnim nivoima koja kroz duži period sigurno dovodi i do poremećaja na fizičkoj osnovi.

Holistički pripravak Zemlja raspiruje negativne osjećaje, umor i stres paralelno osnažujući srce i um. Daruje novu energiju potičući hrabrost, inovativnost i oštroumnost. Integrira i stabilizira te jača volju i snagu za daljnje aktivnosti. Štiti cijelu auru od vanjskog stresa, povezuje s unutarnjim osjećajem tijela i pomaže manifestaciji na zemaljskom planu.

Holistički pripravak Zemlja – od čega se sastoji?

Sastoji se od eteričnog ulja vetivera – slatke, bazne note koji je odličan antireumatik i antispazmotik. U ayurvedskoj medicini ga koriste kod svih poremećaja kosti i zglobova, odličan je analgetik, te obnavlja snagu vezivnog tkiva, pa se koristi i za slabost zglobova te sa suhu i pothranjenu kožu. Ulje vetivera suptilno nas ispunjava snagom, uzemljenošću, integrira um i tijelo, a na fizičkoj razini jača imunitet te povećava proizvodnju crvenih krvnih zrnaca. Sposobnost ulja Vetivera je da hladi i krijepi tijelo i duh. Njegova mirisna i vibracijska esencija nas prožima smirenom snagom Majke Zemlje.Sljedeće ulje je cedar, od arapske riječi kedron, tj. moć koja nas učvršćuje i snaži. Odličan je antiinfektiv za genito-urinarne ili respiratorne infekcije. Moćan je tonik za bubrege, slezenu, gušteraču. Cedar ima analgetsko djelovanje za cijeli abdomen, blagi je diuretik i dekognestant koji pojačava limfnu drenažu te stimulira uklanjanje masnih naslaga i celulita.

Ulje ružmarin također je poznato kao zemljani sastojak te ima izuzetna svojstva i utjecaj na zdravlje čovjeka. Koristi se na vjenčanjima i dan danas, prisutan je kao simbol trajnosti i vjernosti. Eterično ulje djeluje okrepljujuće, ono je tonik Yang energije i tonik za srce, pokreće cirkulaciju krvi i protok arterija, stimulira, pomaže otpustiti bolove. Izuzetno stimulirajuća i tonizirajuća efikasnost ulja ružmarina koristi se kod grčeva, povreda lokomotornog i mišićnog sustava. Ružmarin tradicionalno podiže samopouzdanje, moral, vjeru, osnažuje duh te potiče optimizam i društvenost.

Sljedeće ulje u pripravku Zemlja je eukaliptus. Australski Aboridžini ga koriste u medicinske svrhe od davnina jer je jakog antiseptičkog djelovanja. Ima sposobnost ojačati imunitet i zaštititi od infekcija pogotovo dišnog i genitalnog sustava. Na psihološkoj razini njegov svježi, ali umirujući miris pomaže razbistriti misli, pročistiti emocije, okrijepiti duh. Postajemo vitalniji, pozitivniji i širimo svoju svjesnost. Na njegovu vibraciju odlično reagiraju ljudi koji su emocionalno 'na rubu' bilo na poslu, doma ili odnosima. Svi koji osjećaju potrebu za većom slobodom i širim i potpunijim životom, ali zbog strahova, navika, okoline i sl. jednostavno nemaju hrabrosti to i ostvariti, s eukaliptusom dobivaju novi prostor za disanje i obnovljenu energiju.

Eterično ulje crnog papra je također u pripravku Zemlja. To je ulje izuzetnog analgetskog i antiseptičkog djelovanja. Na fizičkoj oslobađa od raznih vrsta bolova, a na suptilnoj razini daje izdržljivost i motivaciju. Omogućuje podizanje samopouzdanja i potiče ustrajnost prema cilju, to je miris snage i smionosti.

Cijeli pripravak nam pomaže da čujemo svoj unutarnji glas, djelujemo ispravno, zaštitimo svoje zdravlje i otklonimo bolove na prirodan način, djelujući preventivno i poštujući prirodu našeg suptilnog bića. Uzemljeni, snažni i harmonični možemo ostvarivati svoje ciljeve i biti korisni sebi, bližnjima i društvu.

Iscjeljenje pomoću ulja kristalne strukture

Snaga aromatičnog bilja i eteričnih ulja ima pravo holističko djelovanje na čovjeka. Preko osjeta njuha mirisi ulaze u nas dišni sustav, te započinju svoj iscjeliteljski učinak. Biokemijska snaga ulja pokreće procese na fiziologiji, opušta um, rasterećuje od emotivnog stresa te uzdiže duh.Eterična ulja imaju kristalnu strukturu koja prenosi svjetlo te vibriraju odnosno elektromagnetična su kao i čovjek. Kada uđu u sustav kreću se kroz međustanični prostor i tjelesne tekućine, a to je prostor u kojem se kreću i molekule emocija. S mentalnog dijela mirisi zaobilaze našu racionalnu kontrolu, te nas vraćaju u sam svjesni osjećaj tijela. Pokreću emotivne reakcije, podižu vibraciju na više i finije razine, te proširuju svijest općenito. Danas i fizičari prihvaćaju da je misao oblik energije. Eterična ulja prenose svjetlost i taj se svjetlosni potencijal aktivira pozitivnim mislima.

Kada se bira ulje za suptilno iscjeljivanje, na primjer oslobađanje od tuge ili ljutnje ili kada se biraju ulja za duhovno povezivanje, prioritet ima vibracijska nota eteričnog ulja, odnosno njegova energija. Iz toga sijedi zaključak da je kod izbora ulja jako važna pozitivna misao, odnosno stanje onoga tko radi s uljima. Važna je namjera i svrha koja se želi postići određenom primjenom ulja.

OSVOJI POKLON PAKET ELEMENTA ZEMLJA

Larimar Essentia i She.hr poklanjaju vam kroz 5 tjedana poklon pakete na bazi elemenata iz prirode Zemlje, Zraka, Vatre, Vode, Neba, koji se sastoje od holističkih aromaterapeutskih pripravaka za masažu, proizvoda za mršavljenje i čišćenje tijela – Nutramax spirulina te preparata iz LPG kozmetičke linije bazirana na endermologiji.

Ovaj tjedan jednoj čitateljici poklanjamo poklon paket Zemlja:
1. Adipose Cellulite Release Cream krema za tijelo
2. Total Eye Care krema za lice
3. Nutramax spirulina bočica od 100 tableta
4. Masažni pripravak Element Zemlja

Ako želite osvojiti ovotjedni poklon paket, pošaljite nam mail na adresu [email protected], s naslovom ZEMLJA, te navedite točan odgovor na postavljeno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i ovaj snažan paket može postati vaš!

Od čega se sastoji holistički pripravak Zemlja?

Vaše prijave primamo do 9. studenog, nakon čega ćemo objaviti dobitnike!
Vaš She.hr

NAGRADNA IGRA MASIRAJ NJEŽNO

U tijeku je i promotivna nagradna igra Masiraj Nježno, u kojoj kupnjom svog elementa možete osvojiti Wellbox kao glavnu nagradu ili tjedno i ostale vrijedne nagrade. Provjerite pravila i uvjete na www.larimar.hr i zaigrajte odmah sada na www.masirajnjezno.com.

Drage naše,
dobitnica poklon paketa Elementa zemlja je Katarina Kobilšek.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Brinimo jedna o drugoj

Problemi s vratnom kralježnicom mogu se prilično ublažiti ako ste disciplinirani i držite se programa koji će vam složiti vaš fizioterapeut.

Život u dvoje

Senzualna masaža je dio intimnog odnosa kao stvoren za opuštanje i pripremu na seksualni čin. S

Duh i tijelo

Masaža prstiju pomaže nam osloboditi se napetosti u organizmu uz istovremeno otpuštanje blokada i nesmetan protok energetskih puteva.

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.