Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
detalji
detalji

Lonely Boy

Lonely Boy: Detalji na vama koji u nama čine čuda

Unaprijed upozorenje/isprika: radi se o isključivo fizičkim karakteristikama, a Bog zna da je to samo pola kolača, no svejedno…

Svaka osoba ima svoje fetiše. Muškarci tu znaju biti velike “picajzle”, a ponekad i čudni, no ti detalji su im bitni. Iskustvo temeljim na druženjima i razgovorima koji su se najčešće odvijali uz respektabilne količine pive, vina, viskija i sl. I često smo zapravo dolazili do zaključka da neke detalje žene često ne shvaćaju ozbiljno (ili ih shvaćaju preozbiljno) ili im pak ne daju potrebnu važnost ili ih ignoriraju i misle da je to bezveze.

Možda i jest bezveze. Možda su to samo “pijane“ opservacije. Možda su u šumi i možda je to “topla voda“, međutim, ajmo staviti na stol par tih opservacija. Unaprijed upozorenje/isprika: radi se o isključivo fizičkim karakteristikama, a Bog zna da je to samo pola kolača, no svejedno…

1. Dlačice nisu zlo

Ne govorim tu, dakle, o dlakavosti ili nečemu ekstremnom (suptilno sam ipak ubacio riječ “dlačice“). Ali znate što? Par dlačica na nekim mjestima je prebrutalno seksi. Ne mogu vam reći koja su to mjesta jer svaki muškarac preferira svoje neke “zone“, ali znajte da ne morate čupati sve u šesnaest samo zato što smatrate da to tu ne bi smjelo biti. Ista stvar vrijedi i za noge. Noge su, posebno ako su glatke, božanstvo, ali ako je ostalo par dlačica… ako je prošao koji dan… hm… to je, vjerujte, sasvim drukčiji i sasvim prihvatljiv tip sirove seksualne privlačnosti. I to vrijedi za 90% muškaraca (bar ovih koje ja znam).

2. Tragovi na tijelu

Pjegice su možda klišej, ali je li vam itko dosad komplimentirao madež? Ak nije, to je zato jer valjda ne želi ispasti “sladunjavi šonjo“, ali budite sigurni, razmišlja i o tome. I sviđa mu se. Madež na ruci, recimo laktu. Na prstima negdje. Na ramenu. Koljenu. Stopalu. Donjem dijelu leđa. Ulala… madeži su čudo! Jednostavno pojačavaju osjećaj posebnosti i “unikatnosti“. Zato, nemojte ih skrivati ili se “sramiti“ ako ih imate na nekim od ovih mjesta koje sam gore spomenuo. Dapače, iskoristite ih! Toliko o madežima. Hoćete da uopće počnem o nekim, onako jedva primjetnim, ožiljcima iz djetinjstva (a svi ih imamo)? Bolje ne. Ali opako dobro.

3. Ruke

detalji

Zeznuta tema, jako. Mnoge će se možda uvrijediti ili reći da serem, ali ovdje vrijedi “manje je više“ i to kod 100% muškaraca koje znam. Poanta je – nikada vam to baš nećemo reći jer znamo da ste u većoj mjeri dosta osjetljive na njih i onako suptilno režite čim netko izrazi negodovanje. Molim vas, hoću biti jasan, ne želim pametovati kako da “nosite“ svoje nokte, ali nije nikakav problem ako nisu nalakirani i nisu “duži“ od naših. Nokti i prsti mogu izgledati nevjerojatno lijepo i seksi čak i onda kada se iz daljine ne kuži da su tretirani.

4. Kosa

Frizura može biti bitna, ali miris je sve. Svi mi volimo frizure, znamo koje nas pale, koje preferiramo, bitno je to i sve je to sasvim u redu. I hvala Bogu na 40 različitih vrsta frizura kod žena. Hvala Bogu!!! Divota. Međutim, pravi afrodizijak, ako to tražite, dolazi iz mirisa kose i ako to ne štima – možete slobodno počupati tu svoju kosu, a slobodno i pobacajte sva svoja ulja, prebrutalne parfeme pa čak i seksi donje rublje! Miris kose je kao i miris kože – naš tihi ubojica. Ako pohvalimo miris kose, tek tada ste zaista na 3/4 puta da nas imate u “šaci“.

Foto: Stocksnap.io

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Kako bi vaš sljedeći razgovor za posao prošao sjajno, savjetujemo vam da se potrudite pokazati da posjedujete sljedeće četiri vještine.

Fashion report

Izgleda da je ove godine najvažnije pobrinuti se za detalje.

Trendovi

Crvena boja podjednako je atraktivna u sjajnom satenu, brokatu, koži ili čipki..

Odnosi

Prema Američkom udruženju za istraživanje gubitka kose, dvije trećine muškaraca izgubit će dio kose do 35 godine života

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.