Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
tajice
tajice

Lonely Boy

Lonely Boy: Tajice ili čarape… svejedno

E cure moje, toliko toga skrivate, toliko toga dajete i možete dati, a uopće nije rijetkost da vam fali samopouzdanja

Za početak, prvo da se pohvalim – više nisam jedina osoba u uredu koja pita za čašu vina usred radnog vremena. Je li to zbog moje “debitantske” kolumne ili ne, nije važno. “I rest my case”, rekli bi fiškali. I ne, šefica me više ne gleda ispod oka kada spomenem alkohol. Sada se samo smješka, onako… iz fore. Ja sam si utuvio u glavu da sam nešto postigao i to je dobro jer sve što radimo ipak radimo s nekim ciljem, zar ne? Inače bi stvarno mogli pasti u zamku one poznate urečice “sve je relativno”, a nije. No da se maknem s alkohola…

Ubijaju koliko su seksi

Neki dan na domaćem tržištu pojavila se nova marka ženskih tajica. Stilski na prvu izgledaju dosta neobično. Krasi ih puno različitih dezena, neki već viđeni, a neki prilično originalni, barem meni. Svidjele su mi se i na tren sam si pomislio kako mi je žao što nisam žena (?!). Eto, za mene bi ovo bio prilično moćan marketinški slogan i osobno mislim da je prava šteta što tvrtka koja ih proizvodi nije prije promocije “pročeprkala” po mom mozgu. Ali zaista, tajice su stvarno cool i zgodne oku. Ipak, na kraju sam se smirio što nisam žena (?!). Malo je tih osjećaja koji se mogu mjeriti s onim kada mi (muškarci) vidimo na vama (ženama) takve jedne tajice.

Nije to baš kao čarape, ove tajice su onako… “jednostavno” seksi. Ne pucaju direktno na seksipil, što ih valjda čini još više seksi nego da se trude biti seksi. I to je nekada toliko više seksi od seksi čarapa i donjeg rublja da bi mi valjda trebalo desetak kartica teksta da vam objasnim zašto je to tako seksi. Ubijaju koliko su seksi i to je tako fenomenalno seksi.

E cure moje, tko će vas pohvatat. Toliko toga skrivate, toliko toga dajete i možete dati, a opet nije uopće rijetkost da vam fali samopouzdanja ili sigurnosti. I ne, nije uopće sve u izgledu, on čak nije niti ključan. Ali šteta je da samopouzdanje često gubite baš na tom polju. Potpuno nepotrebno i često, meni osobno neshvatljivo.

Ne možeš pobjeći od toga

tajice

Htjeli mi to priznati ili ne – fizikalija je često ono što nas izdvaja iz mase. Kontekst se mijenja, ali koliko god se trudili – ljudi jednostavno ne mogu pobjeći od toga da se prosuđuju prema izgledu. To je tako bilo od pamtivijeka i nastavit će biti tako do kraja vremena. Na ovaj ili onaj način.

Pritom, svaka osoba sama odlučuje što od toga očekuje, odnosno koliko će dopuštati da to upravlja njegovim/njezinim životom. Uh, pametan li sam… a zapravo, kao da mi je ponestalo “tople vode”. Htio sam reći da su tajice su samo još jedan podsjetnik koliko su žene krasne, koliko je ljubav krasna i kako krasno pomiče planine i pokreće svijet. Mislim da sam se izvukao…

Ako su nekome ovi reci zazvučali seksistički, niste shvatili poantu. A onda opet, to je čest slučaj s mojim kolumnama (kako se bahatom razmećem množinom, a tek su dvije).

Živjeli!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Veza koju imamo sa sobom je najvažnija veza koju uopće imamo u životu.

Seks

Jeste li jedna od mnogih žena koja još uvijek nije previše opuštena pa ljubav vodi u mraku?

Duh i tijelo

Samopuzdanje nas čini ugodnijim suradnikom, partnerom, roditeljem, prijateljem...

Dobar posao

Svjesno ili nesvjesno vaš govor tijela može kod drugih stvoriti dojam nesigurnosti, manjka zainteresiranosti za temu, ali i manjka samopouzdanja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.