Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Make up prema boji kose

Harmonija se interpretira kao ljepota.

Ruž, sjenilo, rumenilo i puder u većini slučajeva prilagođavamo odjeći, a što je s bojom kose? Make up će naglasiti ljepotu boje vaše kose, a isto tako s krivim odabirom možete izgledati kao da ste krenuli na karneval ili u suprotnom, upravo izašli iz bolnice.

CrnkeNije teško izgledati blijedo kad imate crnu kosu. Zbog velikog kontrasta između kose i kože, s make up-om bi trebali malo živnuti. Odaberite podlogu u koraljnim i ružičastim nijansama kako bi dobili taj topliji i 'veseliji' izgled. Rumenilo je must have u ovom slučaju.

PlavušeTežak make up nije pogodan za plavokose žene, kao što je primjerice za crnke i brinete. Savršene su nježne nijanse ružičaste,  boje pijeska i tzv. nude look. Ako želite malo više drame, sjajno sjenilo na kapcima će biti dovoljno.

BrinetaAko je vaša kosa u smeđa, ovisno o tom da li više ide na crno ili crvenkasto, trebate pripaziti ne samo na boje, već i na nijanse. U svakom slučaju izbjegavajte hladne boje poput nebesko plave, već se poigrajte s bojom šampanjca, pudera, čak i sa sivkastom. Ako vam kosa više ide na crveno, možete upotrijebiti i svijetlu nijansu zelene.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Istaknuto

Prvi zadatak make-upa oduvijek je bio prikriti sitne nesavršenosti i istaknuti ljepotu.

Dobar posao

Sa samo 22 godine, make up artist Karlo Rusan već je ostvario uspjeh o kojima mnogi sanjaju.

Beauty report

Konačno smo ponovno raspoloženi za cool i kreativne eksperimente sa stiliziranjem.

Beauty report

Proslavimo ljubav uz profesionalne make-up proizvode visokih performansi branda Catrice.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.