Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Max Factor predstavlja…

Sjenila, sjajila i lakove za ljeto 2010.

Stigla je nova ljetna kolekcija iz Max Factora. Jarkih boja i nijansi s dozom sjaja podsjeća na vruće i zaigrano ljeto.

Uvelike korisno za ljetno eksperimentiranje s make up-om je trodijelno sjenilo koje dolazi u šest različitih kombinacija. Može se nanositi na masnu i suhu podlogu ovisno kakav dojam želite postići. Ako je večernji izlazak koji zahtijeva jače boje, nanesite sjenilo na masnu podlogu, dok za dnevni look je dovoljno samo lagano osjenčati, što znači staviti sjenilo na suhu podlogu.

Sjenila u bočici su iznimno bogata, dolaze u nijansama od žute do crvene te su izrazito sjajna i upotpunjuju svjetlucavi make up očiju.
Sjajila za usne su pakirana u tubama i dolaze u 12 različitih nijansi crvenih, ružičastih i smeđih tonova. Ponešto za svačiji ukus.

Potpuni dojam ljetne djevojke koja drži do sebe bit će uz nove Max Factor mini lakove za nokte. Brzo se suše, boja je dugotrajna i naći ćete ih u 12 različitih nijansi. Svaka prijateljica može odabrati svoju boju za ludi ljetni provod.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.