Mila Kunis otkriva tajnu savršeno našminkanih očiju

Glumica Mila Kunis ima prepoznatljiv make up kada je barem o očima riječ – eyeliner koji se proteže duž gornjeg i donjeg kapka, ublažen u blagi smokey ili onaj malo jači s obzirom na prigodu. I tako već 15 godina! Zaručnica Ashtona Kutchera i zvijezda kultne serije ‘Lude sedamdesete’ otkrila je tajnu svog dugovječnog i svevremenskog make-upa.

Stil šminkanja koji lijepa Mila njeguje već pola svog života otkrila joj je vizažistica Tracey Levy koja je šminka još od početka snimanja serije ‘Lude sedamdesete’ kad je imala samo 15 godina.

Radi se o eyelineru u gelu koji se nanese na tanku četkicu, a zatim se drugom razmaže od ruba prema van dok je tuš još mokar, sve od kutova kapaka do vanjske strane kapaka stvarajući mačkastu liniju. Na razmućenu liniju nanosi crno ili tamno sivo sjenilo, a na kraju oči dodatno naglašava maskarom.

Oz: The Great And Powerful - UK Premiere - Red Carpet Arrivals

Svi proizvodi koji koristi vodootporni su, jer se mlada glumica često nesvjesno zna dirati po licu. Vodootporni proizvodi održavaju dulje uredni make up, koji u slučaju smokey varijante brzo može izgledati jeftino ili neuredno.