Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Mini Cooper kutije u Amsterdamu

Primjer odlične gerila kampanje.

Marketinški stručnjaci popularnog Mini Coopera još jednom su pokazali kako u njihovoj kuhinji nastaju najinovativnije gerila i viralne kampanje. Mini je poznat kao brand koji se na svim važnijim sajmovima diljem svijeta predstavlja modernim i kreativno osmišljenim "funky“ prezentacijama, a kampanje koje osmišljavaju njihovi marketingaši svakih nekoliko mjeseci oduševljavaju svojom kreativnošću i jedinstvenošću.

Ovaj put riječ je o efektnoj gerila kampanji koju je odradio Mini Amsterdam, postavivši, tijekom božićnih blagdana, na nekoliko probranih amsterdamskih lokacija velike kutije na kojima je nacrtan MINI Cooper. Najbitnija informacija vezana uz povoljne financijske uvjete kupnje (99€ mjesečna obročna rata) vidljivo iskazana je na velikoj bijeloj najljepnici koja se nalazi na kutiji.

Kampanja je privukla pažnju mnogih prolaznika, te ju, iako podsjeća na nešto stariju Heineken kampanju, u marketinškim krugovima već proglašavaju jednom od najoriginalnijih gerila kampanja prošle godine.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Lako je tuđim mlatiti, kažem vam. Prelako. Lako je prebaciti odgovornost na nekog drugog...

S modne piste

Svako prijelazno razdoblje donosi nove modne trendove za što lakši zaborav ljeta, a topli jesenski dani i dalje nas potiču na modne eksperimente.

Fashion report

Za potpuni look na plaži zaslužni su brojni modni dodaci...

Trendovi

Vjerujemo da ste, baš kao i mi, jedva čekali skinuti one zimske jakne!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.