Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Misija „Mamina frizura feat. beba u salonu“

Najbolje bi bilo kada bi beba mogla biti uz vas i u frizerskom salonu.

Doma ste i napokon želite osvježiti frizuru za koju niste imali vremena zbog posvećenosti svojoj bebi u prvim tjednima. U prvi tren vam se čini da će te se bez problema organizirati. No, to baš i nije tako kada se uzme u obzir vrijeme trajanja tretmana, čak i kada imate kome ostaviti dijete. Najbolje bi bilo kada bi beba mogla biti uz vas i u frizerskom salonu. Ali, tu se javljaju brojna pitanja koja si postavljate.

Gdje s kolicima i stvarima za bebu u salonu? Je li to adekvatan prostor i okruženje za moju bebu? Isparavanje kemikalija, kako da to izbjegnem? Postoji li adekvatan prilaz za kolica?

Ovo su prva pitanja koja si postavljate, a onda se pojavi i problem hranjenja/dojenja djeteta, previjanja, spavanja kod mlađih beba pa sve do animacije djeteta… U konačnici sve završi odustajanjem i čekanjem nekog prikladnijeg trenutka za vaš styling koji vam se u odnosu na potrebe vašeg djeteta čini potpuno nebitnim. No to ne mora biti tako jer mi termine prema potrebi prilagođavamo mami i njezinoj bebi.

Sve je počelo s našim klijenticama koje su koristile naše usluge i prije nego što su postale mame, a s dolaskom djeteta i dalje su željele imati njegovanu kosu. Kako bi im to i omogućili mi smo se prilagodili njima i njihovim potrebama što je rezultiralo zadovoljstvom i preporukama njih samih drugim mamama.

PROSTOR

Frizerski Atelier Petite Parisienne ima odvojene prostorije za šišanje i bojanje kose, a što je najbitnije odvojeni prostor čekaonice, koncipiran  u stilu dnevnog boravka koji postaje prostor rezerviran za vašu bebu. Termini za mame sa bebama su uvijek duži jer se računa sa vremenom potrebnim za hranjenje, previjanje i uspavljivanje djeteta te se sve aktivnosti prilagođavaju ritmu bebe. Na primjer, ako peremo kosu i beba počne plakati prekinut ćemo kako bi se mama (pratnja ili osoblje) posvetila djetetu.

mama-i-beba

KOMOCIJA ZA BEBINE POTREBE KADA JE GLADNA ILI JE PELENA PUNA

Ukoliko je potrebno previti ili nahraniti bebu u našem Atelieru imate potrebnu komociju. Na taj dan dnevni boravak je topao i prozračan, s prilagođenom glazbom za vaše dijete i stvarima potrebnim za toaletu vaše bebe.

Vaše vrijeme i termin!

Kako bi vam osigurali bezbrižnost i sigurnost za vrijeme vašeg termina uvijek vodimo računa da pored vas i bebe nema drugih klijenata.

KEMIJSKI PROCESI U PRISUTNOSI BEBE

Današnja tehnologija nam je i taj dio osigurala. Kako bi došli do željenih rezultata to je izvedivo i s proizvodima koji ne isparavaju. Nema neugodnih mirisa i nema straha. Pametni proizvodi nakon zadanog vremena sami zaustavljaju kemijski proces. Stoga, ako beba traži pažnju ne morate se brinuti što će biti s vašom kosom ukoliko proces djeluje duže!!!

PARKING I PRISTUP

Atelier Petite Parisienne ima osiguran prilaz kolicima, bez stepenica, što olakšava vaš dolazak. Parking oko nas se ne naplaćuje.

Evo što su rekle mame koje su nas posjetile:

vlatka-660

Većina mojih prijateljica učinila je nešto radikalno s kosom nakon poroda, a princip “uradi sam” nije uvijek bio uspješan. Dva mjeseca nakon poroda i mene je spopala želja za promjenom boje no nisam htjela riskirati s bojama iz kutije. Proces u salonu je bio dugotrajan i strahovala sam se kako će to moja tada dvomjesečna beba podnijeti. Ali odmah se vidjelo da se osjeća kao doma – tri puta je papala, dva puta kakala, dva puta spavala i puuuno se igrala. Bebe vole zvuk fena, a kad frizerka voli bebe, njega mamine kose postaje zabavna avantura za male istraživače.

tatjana-660

S malom bebom često je teško naći vremena za male rituale na koje smo kao žene navike – pa često čak i malo maskare djeluje nedostižno. Baš zato zdrava, lijepa i njegovana kosa još više dolazi do izražaja, a često odlazak u salon djeluje kao nedostižni luksuz i prekomplicirani pothvat. S prvim djetetom znala sam da kod tadašnje frizerke jednostavno ne mogu – prohladan salon, stakleni ‘izlog’ i natrpani raspored mušterija nisu kompatibilni s malim bebama. Kosa mi je izgledala koma i u mjesecima nakon poroda izgledala sam si tužno. Kad mi je prijateljica nakon drugog poroda otkrila Petite Parisienne nisam bila sigurna kako će proći naš posjet, ali sam znala da želim barem onaj osnovni ženski luksuz – lijepu kosu. Oduševila sam se – ne samo da sam dobila vrhunsku frizersku uslugu, iskustvo je bilo ugodno i za mog malog sina. Imao je ugodno mjesto za odspavati, dojio je bez nervoze i imao zabavu dok je mama bila na uređivanju. Našli smo salon u kojem smo ona idealna kombinacija – sretna mama i sretna beba.

[box style=”0″]

Poklon za mame:

Mamama koje u siječnju i veljači 2017. dogovore koloraciju u svom „terminu s bebom“ poklanjamo tretman i ampulu VITAMINO COLOR POWERDOSE u vrijednosti 100,00 kn.

Ampula je dodatan tretman nakon bojenja kose s formulom obogaćenom UV-filterima, tocopherolom, panthenolom i neohespiridinom koji poboljšavaju boju. Powerdose Color omogućava potpuni tretman vlakna, za kosu blistave i sjajne boje.

Rezervaciju termina u Frizerskom Atelieru Petite Parisienne dogovorite telefonom na 01 6264278 i mob. 091 3331331 ili putem mail-a [email protected], a možete nas i posjetiti na Vrbanima, Rudeška cesta 238.

Sretna mama, sretna beba i sretni mi.

[/box]

footer-za-pr-2

 

Više

Darivanje

Ako imate osjetljivo i nadraženo vlasište božur linija umiruje i pruža trenutnu ugodu, a kosu ostavlja mekom i svilenkastom.

Beauty report

Laboratoriji KLORANE već više od 50 godina pažljivo biraju biljne sastojke visokog stupnja kvalitete, sigurnosti i znanstveno dokazane učinkovitosti.

Savjeti stručnjaka

Ulje čajevca australski su Aboridžini koristili za liječenje brojnih oboljenja, od prehlada i rana do akni pa čak i hripavca tj. magarećeg kašlja.

Savjeti i preporuke

IGORA VIBRANCE je pravi brand za sve frizere koji se nikada ne prestaju razvijati, a samim time i sanjati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.