Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Mlade žene mijenjaju svijet

Seminar za aktivno sudjelovanje u društvu i promociju rodne ravnopravnosti

‘Mlade žene mijenjaju svijet!’ naziv je seminara koji započinje u četvrtak, 20. ožujka i traje do nedjelje 23. ožujka, u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici. Na seminaru će sudjelovati 20 mladih žena u dobi do 30 godina iz različitih dijelova RH, uglavnom studentice ali i članice nevladinih organizacija.

Projekt “Mlade žene mijenjaju svijet!” provodi CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje i njime želimo osnažiti mlade žene za aktivno sudjelovanje u društvu i promociju rodne ravnopravnosti. Projekt se provodi uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

Trenig će obuhvatiti različite teme vezane uz rodnu (ne)ravnopravnost i ženska ljudska prava te određene vještine potrebne za aktivističko djelovanje. Ove vještine uključuju korištenje novinarskih formi i fotografije kao umjetničkog medija s ciljem promocije rodne ravnopravnosti.

mlade zene mijenjaju svijet2

Sastavni dio edukacija biti će i akcijsko planiranje gdje će sudionice osmisliti akcije koje će provesti u svojim lokalnim sredinama do lipnja 2014. godine. Provedba akcija u lokalnim zajednicama biti će dokumentirana, a fotografije sa akcija ćemo prikazati na virtualnoj izložbi fotografija o aktivnom sudjelovanju mladih žena u društvu. Izložba aktivističkih fotografija biti će postavljena na web stranici Libela i Libelinoj facebook stranici. Nakon provedenih akcija i izložbe biti će organizirana javna prezentacija rezultata akcija.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Obitelj

U modernom roditeljstvu često se raspravlja o tome kako najbolje zabaviti djecu i održati njihov interes.

Darivanje

Možda ste jednostavno negdje putem naučili žrtvovati sebe da bi vas drugi voljeli.

Drama Queen

Metode pomognute oplodnje rezultirale su rađanjem oko 10 milijuna djece diljem svijeta. U Hrvatskoj je to negdje oko 5 % od ukupno rođene djece

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.