Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Mlade žene mijenjaju svijet

Seminar za aktivno sudjelovanje u društvu i promociju rodne ravnopravnosti

‘Mlade žene mijenjaju svijet!’ naziv je seminara koji započinje u četvrtak, 20. ožujka i traje do nedjelje 23. ožujka, u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici. Na seminaru će sudjelovati 20 mladih žena u dobi do 30 godina iz različitih dijelova RH, uglavnom studentice ali i članice nevladinih organizacija.

Projekt “Mlade žene mijenjaju svijet!” provodi CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje i njime želimo osnažiti mlade žene za aktivno sudjelovanje u društvu i promociju rodne ravnopravnosti. Projekt se provodi uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

Trenig će obuhvatiti različite teme vezane uz rodnu (ne)ravnopravnost i ženska ljudska prava te određene vještine potrebne za aktivističko djelovanje. Ove vještine uključuju korištenje novinarskih formi i fotografije kao umjetničkog medija s ciljem promocije rodne ravnopravnosti.

mlade zene mijenjaju svijet2

Sastavni dio edukacija biti će i akcijsko planiranje gdje će sudionice osmisliti akcije koje će provesti u svojim lokalnim sredinama do lipnja 2014. godine. Provedba akcija u lokalnim zajednicama biti će dokumentirana, a fotografije sa akcija ćemo prikazati na virtualnoj izložbi fotografija o aktivnom sudjelovanju mladih žena u društvu. Izložba aktivističkih fotografija biti će postavljena na web stranici Libela i Libelinoj facebook stranici. Nakon provedenih akcija i izložbe biti će organizirana javna prezentacija rezultata akcija.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Upotrebom proizvoda femidoc®  i unošenjem dovoljnih količina vode moguće je prekinuti začarani krug mokraćnih infekcija i drastično smanjiti mogućnost ponovne upale mjehura.  

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Suncokreti na oblacima

Žene masovno zatvaraju oči pred prevarama svojih supruga praveći se da je sve u redu.

Budi fit

58% žena pati od stresne inkontinencije, što znači da pate od urinarne inkontinencije kada se smiju, kašlju, kišu ili podižu teške predmete.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.