Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Mlađe je slađe

Mlađi muškarci za zadovoljenje seksualnog apetita

One su neovisne, samouvjerene, seksi, imaju preko 45 godina i svake noći u krevet liježu s najmanje 10 godina mlađim frajerom. Milf – izraz čija je popularnost nakon upotrebe u američkoj komediji Američka pita iz 1999. godine imala samo uzlaznu putanju te termin cougars, koji u prijevodu znači pume, ustalili su se i u našem jeziku, ali i dobili svoju potvrdu u praksi. Neminovno je da trend veza između starijih žena i mlađih muškaraca i dalje raste te svakodnevno izaziva čuđenje i burne rasprave, no često i osudu.   ‘Kada se prvi puta pojavila, riječ cougar je predstavljala pogrdni termin koji se odnosio na starije žene koje su nakon previše pića sjedile u kafiću i prilazile mlađim muškarcima’, naglašava autorica knjige ‘ Cougar, A Guide for Older Women Dating Younger Men ‘ Valerie Gibson. Danas su starije žene ravnopravna konkurencija svojim mlađim prijateljicama, a prema nekima imaju i svoje prednosti. Potvrda svega stoji i u statističkim podacima prema kojima je u protekle dvije godine na dating internetskoj stranici posvećenoj ‘starim kokama’, Cougardate.com, porastao broj korisnika za 53 posto. Čak se i Hollywood pokorio ovim odvažnim predatorima u liku žene. Tako se na listi najpoznatijih cougars-ica nalaze Demi Moore o čijoj se vezi sa 16 godina mlađim Ashtonom Kutcherom svojevremeno govorilo u svim medijima, Susan Sarandon koja izlazi s čak 30 godina mlađim Jonathanom Bricklinom te poznata pjevačica Madonna koja u stopu prati svoju prethodnicu konzumirajući vezu s 25-godišnjim francuskim plesačem Brahimom Zaibatom.   Prema psiholozima starije žene u mlađim muškarcima vide neiskorišten potencijal i priliku za zadovoljenje svojeg seksualnog apetita. Dok je drugi spol, pak, očaran samouvjerenošću i iskustvom starijih partnerica. Zadovoljstvo nitko ne može zanijekati, no ništa nije savršeno pa tako niti ove veze. Naime, u ovom se slučaju često radi o prolaznim ljubavnim avanturama u kojima razlika u godinama brzo dolazi na naplatu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Kada je riječ o predviđanju smjera u kojem će se u budućnosti kretati industrija seksualne dobrobiti potrebno je dobro razumjeti što nam donosi sama...

Seks

O čemu maštaju žene?

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Seks

Kako temperature rastu, a dani postaju dulji, u zraku se osjeća poznato raspoloženje - stigla je sezona festivala!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.