Moj stručnjak za lifting

Nova Nivea Visage Expert lift linija za lice a namijenjena je ženama u zreloj dobi. Objedinjuje trenutačan i dugotrajan učinak liftinga te vidljivo preoblikuje "opuštene“ dijelove lica. Tajna je u kombinaciji hijaluronske kiseline i bioxilift-a, prirodnog ekstrakta dobivenog iz ploda anisa.

Kombinacija ovih sastojaka, uz posebni postupak fragmentacije, omogućuje prodiranje u dublje slojeve kože te djelovanje na mjestima kojima je to najpotrebnije.

Hijaluronska kiselina i Bioxilift

Hijaluronska kiselina je molekula neophodna za održavanje stanične cjelovitosti vezivnog tkiva koji veže vodu. A poznato je da tajna mladosti kože leži upravo u njenoj hidratizaciji.

Hijaluronska kiselina se starenjem u koži smanjuje, te ukoliko želite da vaše lice ostane mladoliko i bez bora, morate ovaj sastojak nanositi na lice putem krema. Voda koju veže djeluje kao izvor vlage te koži daje volumen i puniji izgled.

Bioxilift je sastojak bogat proteinom koji se dobiva procesom cijeđenja vode iz ploda anisa, a svojim djelovanjem jača postojeće vezivno tkivo na licu i daje koži čvrstoću.

Njegu započnite čišćenjem s tonikom


Njegovanje kože započnite Expert lift beauty tonikom za lice, koji uklanja nečistoću s lica te ju priprema za nanošenje ostalih proizvoda. Zatim nanesite Expert lift kremu za područje oko očiju. Ovo područje iznimno je osjetljivo te zahtjeva nježan proizvod bez mirisa, kako ne bi došlo do nadraživanja, a ova je krema upravo takva. Redovitim korištenjem ove kreme oštećenost kože i podočnjaci vidljivo se smanjuju, a dio oko očiju postaje napet i zategnut.

Nivea Visage Expert lift dnevna krema, koja osim bioxilifta i hijaluronske kiseline sadrži i zaštitni faktor 15, vlaži i zateže kožu te učinkovito štiti kožu od starenja koja se, između ostaloga, javlja kao posljedica izlaganja suncu. Nanesite ju na područje lica svako jutro nakon temeljitog čišćenja Expert lift tonikom.

Expert lift noćna krema koži pruža osjećaj profinjenosti, koji je izazvan njegovim blagim i senzualnim mirisom. Koži tokom noći daje dodatnu dozu pantenola, a sadrži i provitamin B5, poznati kao „vitamin ljepote“, koji prodire u dubinske slojeve kože te joj pruža hidrataciju i umiruje – iznutra prema van. Kombinacija svih tih sastojaka učvršćuje kožu te ubrzava umirujuće regenerativno djelovanje. Krema se nanosi nakon čišćenja Expert lift tonikom te je dostupna već od 99,80 kuna.

Primjenom ovog inovativnog "lifting" sustava, koža lica postaje vidljivo čvršća i hidratizirana, a konture lica mijenjaju se iznutra prema van te postaju definiranije.