Momenti njegove duše

 – Nadam se da guštate kao što i mi guštamo u ovoj našoj glazbenoj radionici, obratio se Oliver publici nakon prve pjesme, vječnog ”Galeba”, te najavio tri sata svojevrsnog "best of"-a svoje karijere.

Dobitna kombinacija – Dragojević, Gelo, Bjelinski

Istovremeno su sva trojica izašli na pozornicu te na taj način objavili određenu ravnopravnost uloga u stvaranju koncerta.

Pjesme su birane po principu Oliveru najdražih pa se tako, pogotovo u prvom melankoličnom dijelu, moglo čuti i nekoliko ne previše poznatih Runjićevih skladbi koje je Oliver otpjevao s posebnim zanosom i osjećajem.

Uspješni novi aranžmani

Pridružio im se i Matija Dedić i klavijaturama dodatno obojio stare pjesme novim bojama zvuka. Našao se tu i mješoviti zbor umaskiran u publiku, muški kvintet Menjani, gudački kvartet, saksofonist.. Svi oni promijenili su staro ruho poznatih skladbi.

Uz latino i jazz elemente publika se zabavila, opustila i čula nešto novo u trosatnoj koncertnoj poslastici.

Oliver je još jednom dokazao da zna kako ostati neposredan i topao na pozornici, ali i kako zna odabrati glazbene partnere jer su mlađe snage domaće glazbene scene Gelo i Bjelinski napravili odličan posao u kreiranju novih aranžmana.

Bilo je jasno da ih prije svega veže prijateljstvo i ta vibra je dodatno pojačala intimnost stihova s repertoara.