Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kućni ljubimci

Monty’s Dog Beach priprema najuzbudljivije ljeto do sada

Već osam godina najpoznatiji hrvatski brend plaža za pse Monty’s Dog Beach atrakcija je za domaće stanovnike i brojne turiste koji dolaze na jadranske destinacije isključivo zbog ove mediteranske oaze za pse i njihove vlasnike.

Već osam godina najpoznatiji hrvatski brend plaža za pse Monty’s Dog Beach atrakcija je za domaće stanovnike i brojne turiste koji dolaze na jadranske destinacije isključivo zbog ove mediteranske oaze za pse i njihove vlasnike. Nakon Crikvenice i Raba Monty’s Dog Beach ovo ljeto širi se na globalno tržište otvarajući atraktivne plaže za četveronožne ljubimce u Portorožu i Los Angelesu.

Otvaranjem Monty’s Dog Beach koncepta u Sloveniji i Kaliforniji supružnici Montanari-Knez, Igor i Ruby, ističu kako su ponosni na prepoznati rad i trud od dugogodišnjih gostiju koji se uvijek vraćaju na destinaciju te im daju motivaciju za nove poduzetničke pothvate:

“Dobivanje koncesije u Long Beachu za Monty’s Dog Beach je presedan te sam neizmjerno ponosan da možemo reći kako smo prvi Hrvati s ovakvim konceptom beach bara u Kaliforniji. Monty’s Dog Beach Los Angeles nalazi se na plaži s predivnom pješčanom terasom, velikim ugostiteljskim objektom i ogromnim parkingom s 800 parkirnih mjesta”, ističe Igor Montanari-Knez.

Paralelno uz otvaranje beach bara u dalekoj Kaliforniji sprema se rezanje vrpce u Portorožu: “Kako na naše plaže u Crikvenici i Rabu dolaze brojni gosti iz Slovenije sa svojim ljubimcima došli smo na ideju širenja pa će i Slovenija dobiti svoj Monty’s Dog Beach koji ni po čemu neće zaostajati za već postojećim. Cilj nam je iz godine u godinu rasti i razvijati poslovanje te kvalitetu usluge”, govori Ruby Montanari-Knez, koja je ujedno zadužena za vođenje objekata i osmišljavanje autentične ponude za ljubitelje pasa koja se proširuje svakoga ljeta.

Osim što četveronožni ljubimci mogu uživati u psećem pivu, prirodnom sladoledu i ostalim psećim poslasticama te aktivnostima na plaži u psećem parku, tijekom srpnja i kolovoza Monty’s Dog Beach predstavlja jedinstveni koncept psećeg kina na plaži nazvanom Pawesome Summer Cinema spajajući jednostavnost mediteranskog načina života s inovativnošću.

Monty’s Dog Beach prvi je postavio standarde ugostiteljske kvalitete na našoj obali koji psima i vlasnicima pruža pseću plažu koja postaje simbol Jadrana, a širenjem na globalno tržište domaći brend kreće u osvajanje svijeta.

Više informacija o ponudi beach barova i novostima brenda možete saznati na Monty’s službenim stranicama.

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.