Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Mršavljenje s Danijelom Dvornik

Treninzi i nutricionističko savjetovanje.

Danijela Dvornik ostvarit će snove svake žene koja ima kilograme viška, a to je zdravo mršavljenje. Do ljeta bi trebala ostvariti svoj cilj i biti zadovoljna.

Naime, postala je zaštitno lice kampanje zdravog mršavljenja koju organizira Internet portal www.centar-zdravlja.net u suradnji s nutricionističkim centrom 'Naturhouse' i wellness klubom 'Virtus'.

Danijela je izabrana jer se u njoj može prepoznati gotovo svaka žena današnjice. Ona je majka, poduzetnica, žena koja kao i svaka druga želi biti lijepa i zdrava.

U ovo doba godine smo preplavljeni raznim dijetama koje obećavaju brze rezultate, a svi žele što bolje izgledati za nadolazeće ljeto. Želimo vam pokazati kako nema rezultata preko noći i kako promjene koje svatko od nas može unijeti u svoj život, nakon određenog vremena daju rezultate koje želimo.

Pod budnim okom nutricionista i osobnog trenera Danijela će mršavjeti na zdrav i prirodan način u programu koji će trajati dva mjeseca. Svaki dan će joj započeti intenzivnim treningom u wellness klubu 'Virtus' gdje će uz nadzor trenera gubiti masno tkivo i raditi na mišićnoj masi.

Pokazat će nam da je potrebno puno znoja, rada i upornosti kako bi se njeno tijelo počelo mijenjati. Svaki tjedan pratit ćemo njezin napredak, koliko je kilograma i centimetara izgubila, kakav joj je plan vježbanja i prehrane.

Uz treninge, Danijela će svaki tjedan odlaziti na nutricionističko savjetovanje u 'Naturhouse' gdje će dobivati individualizirani plan prehrane prilagođen njenim godinama, visini, težini, bazalnom metabolizmu i cilju koji želi ostvariti. Pokazat će vam i dokazati koliko zdrava prehrana, a ne dijeta mogu pomoći u gubitku težine. Smjernice koje će dobiti i proizvodi na biljnoj bazi pomoći će joj da do ljeta ostvari cilj koji si je sama zadala: da smršavi na zdrav način.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Brinimo jedna o drugoj

Zahvaljujući svom sastavu trešnje vam mogu pomoći u nastojanju da usporite pojavu znakova starenja kao što su bore, celulit, suhoća kože i kose i...

Gastronomija

Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.

Brinimo jedna o drugoj

Jabučni ocat prirodno sadrži visok udio fosfora, magnezija, kalija, kalcija i drugi minerala.

Budi fit

Ubrzajte metabolizam i uklonite nadutost...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.