Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
japanski restoran
japanski restoran

City Life

Na kulinarske radionice u japanski restoran Akamaru

Svi željni širenja kulinarskih sposobnosti mogu se pridružiti i prijaviti za sudjelovanje u jednoj od narednih radionica

Uspješno je završila još jedna sushi akademija u Akamaru. Ovaj japanski restoran u centru Zagreba ugostio je polaznike koji su, pod vodstvom chefa kuhinje Roberta Horvata, imali priliku naučiti male tajne velike i egzotične japanske kuhinje.

Između ostalih, želju za učenjem „motanja“ sushija, pokazali su i Zlatan Zuhrić Zuhra, Barbara Kolar te Mia Begović. Naoštrili su noževe, namočili rižu, pažljivo pratili upute chefa zajedno s ostalim polaznicima te uspješno svladali tehniku motanja sushija. Njihov prvi sushi spreman je za degustaciju!

Zuhra je kao pravi gentleman prepustio damama odliku i titulu boljih „motača“ ove japanske delicije! U preuređenom i novotvorenom ambijentu japanskog restorana Akamaru, iz subote u subotu održava se sushi akademija u trajanju od 4 sata (s početkom u 09:00 h), po cijeni od 300 kn. Svi željni širenja kulinarskih sposobnosti mogu se pridružiti i prijaviti za sudjelovanje mailom na [email protected] ili ili telefonom na 01/5635 483 te 099/2478 049.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Gastronomija

Sushi se nalazi visoko na ljestvici najpopularnijih jela na svijetu, a brojne ljubitelje ima i u Hrvatskoj, gdje je ovaj slasni egzotični zalogaj u...

Događanja

Sushi - mali, ukusni i vizualno atraktivni smotuljci - jedno je od omiljenih jela brojnih gurmana, gastro entuzijasta, japanskih foodie-ja i ljubitelja slasnih zalogaja.

Gastronomija

Popularizaciji sushija uvelike je pridonio i omiljeni zagrebački Evergreen sushi bar, ponajprije svojim ležernim pristupom, zabavnim kombinacijama i tradicionalnim recepturama.

Gastronomija

Sushi se tijekom posljednjih nekoliko godina profilirao kao jedno od najpopularnijih jela u Hrvatskoj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.