Na kulinarske radionice u japanski restoran Akamaru

japanski restoran

Uspješno je završila još jedna sushi akademija u Akamaru. Ovaj japanski restoran u centru Zagreba ugostio je polaznike koji su, pod vodstvom chefa kuhinje Roberta Horvata, imali priliku naučiti male tajne velike i egzotične japanske kuhinje.

Između ostalih, želju za učenjem „motanja“ sushija, pokazali su i Zlatan Zuhrić Zuhra, Barbara Kolar te Mia Begović. Naoštrili su noževe, namočili rižu, pažljivo pratili upute chefa zajedno s ostalim polaznicima te uspješno svladali tehniku motanja sushija. Njihov prvi sushi spreman je za degustaciju!

Zuhra je kao pravi gentleman prepustio damama odliku i titulu boljih „motača“ ove japanske delicije! U preuređenom i novotvorenom ambijentu japanskog restorana Akamaru, iz subote u subotu održava se sushi akademija u trajanju od 4 sata (s početkom u 09:00 h), po cijeni od 300 kn. Svi željni širenja kulinarskih sposobnosti mogu se pridružiti i prijaviti za sudjelovanje mailom na [email protected] ili ili telefonom na 01/5635 483 te 099/2478 049.